Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jakie TANIE sklepy FOTO w Krakowie ?

PASTOR
    Guest

Domyślnie Jakie TANIE sklepy FOTO w Krakowie ?

Mam pytanko do starych wyjadaczy - chce kupic Sigme 70 - 300 DG - tanio i najchetniej na miejscu w Krakowie - moze ktos cos doradzi ... ?

Dopiero zaczyna Awatar Lolomil
    Miasto
    Jastrzębie-Zdrój

Domyślnie

http://www.gif-oko.pl/krakow_sklepy.html jest na tej liście nawet dystrybutor produktów sigmy ale sugerowane ceny zbyt wielkie, nie lepiej przyczaić się na allegro
    - Zestawik który mi się podoba -

Coś już napisał Awatar Slaw
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PASTOR
    Mam pytanko do starych wyjadaczy - chce kupic Sigme 70 - 300 DG - tanio i najchetniej na miejscu w Krakowie - moze ktos cos doradzi ... ?
    Wiem, że SIGME prowadzi też MM. Zorientuj się. Tylko najlepiej nie z marszu a skontaktuj się mailem z Kierownikiem Stoiska. Mnie udało się w ten sposób urwać parę stówek na różnych sprzętach.

wróbel
    Guest

Domyślnie

A INTERFOTO?? Ja tam kupowałem nówke, tanio i bardzo sympatycznie.

Bywalec Awatar Pietro
    Miasto
    Tarnow/Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slaw
    Wiem, że SIGME prowadzi też MM. Zorientuj się. Tylko najlepiej nie z marszu a skontaktuj się mailem z Kierownikiem Stoiska. Mnie udało się w ten sposób urwać parę stówek na różnych sprzętach.
    Ja kupilem swoja Sigme 18-125 wlasnie w MM. I panowie "zrobili" mi rabat na miejscu. Wprawdzie cena zeszla do tej sugerowanej przez SIGME ale i tak byl rabat.
    Idzie Panie nowe....

Fotomaniaczka1
    Guest

Domyślnie

Nie bardzo już aktualne ale sigme jak coś mają w mericie www.sklep.fotomerit.pl generalnie sprowadzają pod klienta.

Uprawnienia umieszczania postów