Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Mistrzowska edycja zdjęć - promocja w Helionie

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie Mistrzowska edycja zdjęć - promocja w Helionie

Czołem

w Helionie jest dziś promocja na najnowszą książkę o obróbce zdjęć

http://helion.pl/ksiazki/misedy.htm

29zł taniej.

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Czołem

Książka jest dzisiaj na helion.pl ponownie w promocji "30% taniej"

Otrzymałem ją wczoraj (skorzystałem z poprzedniej promocji) - po szybkim przejrzeniu mogę powiedzieć, że wygląda na naprawdę solidne kompedium nie tylko o obróbce zdjęć ale i o PS ogólnie. Omówiono min: narzędzia, moduł Camera Raw, kwestie zarządzania kolorem itp. Trochę szkoda, że o PS CS3, ale rok wydania oryginału (2007) wyjaśnia wszystko.

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Otrzymałem ją wczoraj (skorzystałem z poprzedniej promocji) - po szybkim przejrzeniu mogę powiedzieć, że wygląda na naprawdę solidne kompedium nie tylko o obróbce zdjęć ale i o PS ogólnie. Omówiono min: narzędzia, moduł Camera Raw, kwestie zarządzania kolorem itp. Trochę szkoda, że o PS CS3, ale rok wydania oryginału (2007) wyjaśnia wszystko.
    Mam jakąś bardzo starą edycję tej książki (z czasów PS5 i megadrogich aparatów cyfrowych...) - zgadzam się z woydem że fajna jest.
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Z tego co widzę(strona startowa) to ta książka w ciągu ostatnich dwóch tygodni była w promocji już z cztery razy - pewnie słabo się sprzedaje bo jak na dość ogólny(co nie znaczy słaby) poradnik cena niepromocyjna jest przesadzona.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Z tego co widzę(strona startowa) to ta książka w ciągu ostatnich dwóch tygodni była w promocji już z cztery razy - pewnie słabo się sprzedaje bo jak na dość ogólny(co nie znaczy słaby) poradnik cena niepromocyjna jest przesadzona.
    Powinni dać promocję "do wyczerpania zapasów" a nie tak kombinować .

Uzależniony

Domyślnie

29 zł taniej w stosunku do pierwotnej ceny, która wynosiła... (?)
    30% taniej w stosunku do pierwotnej ceny, która wynosiła... (?)

Nie mogę znaleźć na stronie Helionu informacji o promocji. Jest tylko cena 99 zł. To duuużo.

Uprawnienia umieszczania postów