Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: [andy1980] moje poczatki

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andy1980 Zobacz posta
    Zdjęcie jest oryginalne, nie zostało poddane żadnej obróbce. Odbicie jest w pełni naturalnym efektem (kulki umieszczone są na szklanym stole)
    No, takie stwierdznie już zobowiązuje.

Pokaż teraz RAW albo pełną wersję JPEG+EXIF (ostatecznie wycinek większości kadru, 1:1 + EXIF), bo nie będzie o czym gadać

Uzależniony

Domyślnie

Jak ktoś mi zrobi zdjęcie w lustrze z lampą błyskową to moge takie same kulki zrobić w programie graficznym, zdjęcie jest potrzebne żeby kulki miały co odbijać .
    Aparat padł i nie mam czym zrobić

andy1980
    Guest

Domyślnie

przepraszam bardzo to wielka pomyłka chciałem dodać to oryginalne ale chyba pomyliłem przy ładowaniu fotki przepraszam bardzo jeszcze raz

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Domyślnie

przepraszam bardzo to wielka pomyłka chciałem dodać to oryginalne ale chyba pomyliłem przy ładowaniu fotki przepraszam bardzo jeszcze raz
    Nie przepraszaj tylko wstaw właściwe.
    Biegam, bo lubię

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszM Zobacz posta
    Nie przepraszaj tylko wstaw właściwe.
    tez czekam na to właściwe ??:
    Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:

Uzależniony

Domyślnie

Litości, aaaaandy1980...

Sam cytowałeś własną wypowiedź (ze zdjęciem).
    Czytałeś o zastrzeżeniach innych użytkowników forum.
    Odpisałeś odnośnie tych odbić itd.
    Nie patrzyłeś co wrzucasz/wrzuciłeś?

Wiesz, pomyślałem sobie: "A co tam, napiszę coś, mi też kiedyś zwrócono uwagę na to i owo, i było ciekawie. W końcu kilka z tych, nawet banalnych, zdań pamiętam i cenię sobie do dziś". Teraz jednak wymiękam. Nawet jeśli to nie wygłup/prowokacja, to na pewno strata czasu. Jeśli faktycznie chcesz się tu czegoś poduczyć, to masz pierwszą lekcję -może nieco zaskakującą, ale przez to chyba nawet cenniejszą.

Tyle ode mnie. Wątek wypada z subskrypcji.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Zdjęcie jest oryginalne, nie zostało poddane żadnej obróbce.
    Dziękujemy, to już widac po GO;-)

Odbicie jest w pełni naturalnym efektem (kulki umieszczone są na szklanym stole)
    To w takim razie pytanie na spostrzegawczość: Ile kulek jest na zdjęciu? ja się doliczyć szczerze mówiąc nie mogę, niemniej sądzę, że jest o jedną za mało. tak czy inaczej ta górna kulka jest źle wklejona, bo powinna być bardziej z tyłu, a pozatym mocnej schowana za tą małą, bo z tego punktu widzenia się niemal stykają krawedziami, co niestety nie wygląda naturalnie, ale to i tak nic przy fakcie, że 4 (choć widze 3) szklane kulki, umieszczone na płaskim, szklanym stole się po prostu rozjadą! stworzyłeś abstakcję! zrobiłeś coś z niczego! zaprzeczyleś prawom fizyki! bądź moim guru!:grin:

Pozdrawiam

PS: Jakież bylo moje zdziwienie, gdy czytałem te opinie o tych biednych kitach, co takiej GO nie mogą dać swoim właścicielom Wątek zasługuje na uznanie..;-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Myślę że to prowokuje jakiś klon, dla jaj albo dla "zobaczymy jak zareagują"
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majcz Zobacz posta
    Myślę że to prowokuje jakiś klon, dla jaj albo dla "zobaczymy jak zareagują"
    Duch Kamila Wolskiego..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Coś już napisał Awatar MIC_a
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

moze na forum nikona nudy i...
    Canon 40D + 17-40L + C50/1.4 + 430EX + HOYA HMC
    Canon G5 + jakies filtry + duży plastikowy statyw
    HAMA DEFENDER 200

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów