Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: [hofi66] Balet - pożegnanie i podziękowania

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Z drugiej strony Hoffi zamiast sie zagnac, mogl napisac do Moderatorow, z prosba o przywrocenie watku. Mysle, ze sa na tyle wyrozumiali, ze dalo by sie dogadac gdyby z inicjatywa wyszla ta osoba " poszkodowana ".
    Też tak myślę... ale mleko juz zostało rozlane .
    Każdy sam sobie ocenę wystawia gdy zamiast próbować wyjaśnić sprawę od razu krzyczy jak bardzo go skrzywdzono.

Awatar angie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

I po co tu się obrażać...Zupełnie niepotrzebne.

Tłumaczysz się brakiem czasu - wg mnie bardzo głupie tłumaczenie. To wrzucaj mniej zdjęć, w większych odstępach czasu, ale zgodnie z regulaminem, który obowiązywać powinien każdego, bo i po to jest.

Drogi Hoffi to tylko forum internetowe Nie walczysz o miejsce dla swoich oprac na międzynarodowej wystawie. Pomyśl spokojnie...Bo szkoda by było. Jestem pewna, że wielu z chęcią pooglądałoby jeszcze twoje zdjęcia.

Pozdr

Początki nałogu Awatar an_zak
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofi66 Zobacz posta
    odsyłam do oglądania wielu moich znakomitych zdjęć z przedstawień
    O tak, skromność jest cnotą znaną i lubianą :-D

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cóż, regulamin jest taki sam dla WSZYSTKICH - tak mówią... a galerii szkoda - trzymała klasę. Szkoda, że nie było próby dogadania się ani z jednej, ani z drugiej strony...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

an_zak
    Wiesz mała wrażliwość artystyczna powoduje, że autor pisze o swoich zdjęciach, że są znakomite, natomiast kiedy wrażliwość rośnie masz do czynienia z wybitnymi zdjęciami. Są jeszcze zdjęcia genialne ale to są już bardzo odosobnione przypadki. Wpadłem na chwilkę do galerii celem znalezienia jakiegoś punktu oceny zdjęć o, które tyle zamieszania. Galeria jest przy teatrze zwanym w moim mieście Wielkim : http://www.teatrwielki.pl/galeria.ph...full=1&id=214#
    zerknąłem na Romeo i Julia, Prokofiewa mojego imiennika zresztą. Zobaczcie w jakiej kolejności wymienione są osoby dzięki, którym powstało zdjęcie i na którym miejscu jest fotograf. I zwróćcie uwagę na wielkość czcionki w podpisie fotografa i reszty załogi. Wydaje mi się, że klasa to jak najbardziej trafne określenie ( mam na myśli zdjęcia z zamkniętego wątku) no może nie dotyczące samych zdjęć a miejsca gdzie byłoby im dobrze. Miejsce to zwie się nasza klasa czy jakoś tak.

Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 06-02-2009 o 19:45
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cóż, u wielu ludzi wrażliwość ma różne oblicza...
    Krytykując publicznie, oceniający sam poddaje się poniekąd krytyce, a ta nie zawsze musi być mu powolna.
    Dyskusje okołobaletowe są chyba jeszcze mniej spotykane niż sam balet, a szkoda!
    To piękna i niedoceniana sztuka, na którą rzadko znajdujemy czas...
    Gdyby nie liczyć rewii na lodzie jaką miałem okazję oglądać latem, odczuwam wstyd z tego powodu
    Osobiście nie przyjmuję od Ciebie żadnych pożegnań. Będę nieraz odwiedzał Cię na pbase, a za czas jakiś wproszę się do Ciebie na wspólne fotografowanie
    P.S. Mam nadzieję Marku, że pójdziesz za przykładem użytkownika VanMurder i nie będziesz zbyt stanowczy w swojej decyzji.
    C-F-K - forever

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kocham CB - tępią od góry - tych najlepszych. Najpierw Van, teraz hofi...
    Proponuję może wyciąć całe forum i zostawić tylko wątek "Pierwsze kroki z portretem proszę o wskazówki..."

Hofi wracaj, nie bądź butny. Przecież tych 10 zdjęć na miesiąc idzie akcją pomniejszyć do 800pix i wrzucić do osobnego folderu na pbase...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Kocham CB - tępią od góry - tych najlepszych. Najpierw Van, teraz hofi...
    Tępimy tylko tych co nie rozumieją że Regulamin jest taki sam dla wszystkich.
    Jak zaczniesz zamieszczać za duże zdjęcia to też się obrazisz na forum?

Zwykły ciąg przyczynowo-skutkowy co dla takiego umysłu ścisłego jak ty powinien być logiczny - łamiesz Regulamin = obrywasz, niezależnie kim jesteś (lub za kogo się uważasz ).
    A Regulamin nie istnieje po to by tępić użytkowników lub by moderatorzy sobie poużywali, a by było tu w miarę porządnie. Co jak na razie, mimo starań wielu osób, jakoś nam się na szczęście udaje, choć owszem - kosztem deptania ego co poniektórych .

A wracając do logiki... wiesz że odkopywanie wątku po miesiącu, tylko po to by przysrać moderatorom, wygląda na zwykłe trollowanie?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A wracając do logiki... wiesz że odkopywanie wątku po miesiącu, tylko po to by przysrać moderatorom, wygląda na zwykłe trollowanie?
    Trzeba było po tygodniu zamknąć. Napisałem, bo chciałem wyrazić opinię na ten temat. Nie chodziło mi o żadne przyczepianie się, uważam jednak, że wobec takich autorytetów powinno mieć się odrobinę wyrozumiałości i dać im jakiś czas na dostosowanie się do regulaminu (co byłoby dość trudne do wykonania, bo edycji wszystkich postów nie ma, a podmieniać obrazki na pbase też byłoby dość ciężko). Odrobinę szacunku, wyrozumiałości, człowieczeństwa...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jakie autorytety masz na myśli w tym przypadku?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów