Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: [hofi66] Balet - pożegnanie i podziękowania

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Jak sie nie mylę zdjęcia Marcina S. też wywalone Czystka na pewnie nie była personalna, może postulat zeby moderator dawał czytelne ostrzeżenie w temacie byłby na miejscu ?
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Wielkosc i ciezar sa jednak uciazliwe dla uzytkownikow.
    Forum sie rozjechac moze, zdjecie moze sie ladowac dluuugo. A to zniecheca do ogladania zdjec, wiec w sumie ten, co daje za duze i za ciezkie zdjecia, sam sobie szkodzi...

Zycze powodzenia i mniej fochów na przyszlosc.
    Mi to nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie. Czasami szersze zdjęcia pozwalały lepiej "zobaczyć" zdjęcie. Czasami trzeba przełknąć przełknąć pigułę szerokości, by móc podziwiać dobrą fotografie. Naprawdę szkoda że wątek został zamknięty, zawsze uważałem MacGyvera za rozsądnego moda i sądzę że przed zamknięciem tak bogatego wątku (i chodzi mi tu o bogactwo wiedzy i doświadczeń), można było spróbować porozumieć się i "dogadać" - w końcu jesteśmy dorosłymi ludźmi. Tak czy siak szkoda wątku, choć wierzę że wiedza w nim zawarta nie poszła w las.
    PS
    [QUOTE=Napisał Sergiusz Zobacz post
    Cytat z regulaminu:

jeden użytkownik ma prawo założyć po jednym wątku w każdej z dziesięciu kategorii tematycznych (podforów) "Naszych fotografii"

A ty już masz w tym temacie założony trzeci wątek,
    Pozdrawiam![/QUOTE]
    a może by tak spróbować wznieść się nad poprzeczkę tak nisko ustawioną przez naszych polityków i oddzielić problem od osoby...
    Pozdrawiam Rysiek

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

No cóż... jednostki ponadprzeciętne z trudem dają się wbić w ramy regulaminów.
    Osobiście mam nadzieję, że jednak nie znikniesz z forum.
    Pozdrawiam serdecznie
    PS Zdjęcia z koncertu niesamowite. No i mam czego żałować

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Równość, równość - http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=132

Jak widać nie każdego dotyczy. Proszę mi więc nie pisać o regulaminie a potem wywalać rok pracy ...
    Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 05-02-2009 o 01:21
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofi66 Zobacz posta
    Jak widać nie każdego dotyczy.
    Każdego dotyczy ale nikt nie jest doskonały. Moderatorzy to nie automaty - przeoczenia lub pomyłki każdemu się zdarzają. Po to istnieje taki ładny przycisk by nam pomóc... ale cóż, najłatwiej ponarzekać niż pomóc.
    Powiem bardzo szczerze - za stary jesteś hofi by strzelać focha i obrażać się jak nastoletnia, rozkapryszona księżniczkująca modeleczka "bo ci źli moderatorzy śmieli usunąć TWÓJ wątek a innych nie ruszają" i jeszcze nóżką tupnij na koniec. Śmieszne, ale tak smutno śmieszne jest takie zachowanie. Tak nie na poziomie jakiego by się oczekiwało od wrażliwej, kulturalnej osoby jak Ty. Przemyśl to.

Albo zacznij po kolei wytykać porównując "o i tu nie usunęliście, i tu, i tu a MÓJ usunęliście" ... cóż wtedy sam sobie opinię wystawisz.
    Regulamin dotyczy wszystkich, nie zostałeś jakoś specjalnie złośliwie potraktowany a to że gdzieś czasem pojawiają się przeoczenia nie znaczy że ktoś specjalnie, złośliwie akurat Twój wątek, akurat Ciebie wziął sobie na celownik by Ci dokopać i usunąć rok dorobku .
    Ale jeśli tak to odbierasz to przykre, nikt Cię na siłę przekonywać nie będzie.

Jeśli ktokolwiek napisze posta czy wątek wbrew Regulaminowi i ten post/wątek nie zniknie to znaczy tylko że tej osobie się upiekło ze zwykłego przeoczenia...najczęściej chwilowo. A nie że ta osoba jest faworyzowana albo że to dobry przykład by samemu też się domagać "skoro on może pisać wbrew Regulaminowi to ja też" .

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Gadasz glupoty Vitez. Facet mial rok zdjec w jednym watku, do tego ladnych, ktore kazdy mogl podziwiac. Nie latwiej bylo sie dogadac ? Trzeba bylo kasowac odrazu, czy zamykac watek ? Mysle, ze takich uzytkownikow jak Hoffi powiniscie glaskac po glowie dla waszego dobra. Nie mowie tutaj tolerowaniu chamstwa, a o trzymania poziomu na forum. Moim zdaniem jednak mozna bylo rozwiazac inaczej sprawe. A czy to foch ? Nie wiem, bo moim zdaniem Hoffi jest dobrym duchem tego forum i troszke tutaj przebywa, na pewno nie jest przyjemne takie traktowanie. Chyba sie cofamy..... Ale robicie jak uwazacie, ja jako obserwator z boku wypowiadam moje zdanie.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Trzeba bylo kasowac odrazu, czy zamykac watek ? Mysle, ze takich uzytkownikow jak Hoffi powiniscie glaskac po glowie dla waszego dobra. Nie mowie tutaj tolerowaniu chamstwa, a o trzymania poziomu na forum.
    Tak, trzeba było. Tworzenie precedensów jest zawsze bardzo niebezpieczne i tylko nakręca spiralę "a bo on mógł" .
    Stąd jakikolwiek foch klasy "a bo ja aż rok tu prezentowałem super fotki" to właśnie nic więcej tylko foch... szanuję wysoki poziom zdjęć i kultury dopóki tak rzeczywiście było, ale nie szanuję zbyt wysokiej samooceny i braku skromności okazywanej takim zachowaniem, ani nie uznaję zdania wszelkiego rodzaju popleczników i TWA kogoś, kto mimo że złamał Regulamin to siebie kreuje na męczennika a moderatorów na tych niedobrych.
    Tak więc jakkolwiek hofi sie przysłużył i służył za dobry wzór dotychczas tak tym wątkiem niestety... w mojej ocenie wyłazi szydło z worka i wszelkie popieranie go wcale nie poprawia wizerunku (choć owszem, zawsze jest super okazja do kolejnego skrzyknięcia się w imię "chodźmy dokopać moderatorom, jak tak śmią nas cenzurować i coś nam usuwać" ).

Tak więc jeszcze raz i ostatni raz - Regulamin jest równy dla wszystkich. Jeśli ktoś nie został potraktowany zgodnie z Regulaminem czy to w pozytywną czy w negatywną stronę - to tylko zwykłe przeoczenie a nie złośliwość czy uznanie zasług.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Dzieki za wyjesniania, badz co badz nie mojej sprawy. Z drugiej strony Hoffi zamiast sie zagnac, mogl napisac do Moderatorow, z prosba o przywrocenie watku. Mysle, ze sa na tyle wyrozumiali, ze dalo by sie dogadac gdyby z inicjatywa wyszla ta osoba " poszkodowana ". Moze wrzucic do pralni ?

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Zamiast ustosunkowania się do powyższych komentarzy odsyłam do oglądania wielu moich znakomitych zdjęć z przedstawień:

Balet "Kot w butach" - http://www.pbase.com/hofi/kot
    Gala noworoczna - http://www.pbase.com/hofi/gala
    Musical "My fair lady" - http://www.pbase.com/hofi/lady
    Balet "Pan Twardowski" http://www.pbase.com/hofi/twardowski

i wielu innych ...
    (materiały proszę oglądać w trybie "original")

Pozdrawiam,
    Marek

P.S.
    We wszelkich sprawach proszę o kontakt na PW lub emaila.
    Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 05-02-2009 o 21:45
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów