Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: [hofi66] Australian Pink Floyd Show - wątek po usunięciu

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Idąc tym tokiem to wrzuciłeś za duże zdjęcia. Jeśli znalazłeś takie u kogoś innego proszę o link, też skasuję.
    Ok, rozumiem. Wybacz, ale nie będę Cię wyręczał i podawał mnóstwo wątków, w których zdjęcie jest za duże i przekracza 800 pikesli na dłuższym boku. Jest tego sporo i musiałbyś wiele skasować ...
    Regulamin jest jeden dla wszystkich, jeśli Vitez wrzuci nieprawidłowo przygotowane foty to też mu wywalę 9podobnie jak on skasował moje nieregulaminowe ogłoszenie w giełdzie o co nie mam najmniejszego żalu).
    J.w. jak równość, to równość stosujmy ją wobec wszystkich.
    Poza tym forum istnieje od 2004r. i niewiele przez tyle lat się zmieniło, wymagania co wielkości 800 pix są nieco archaiczne w dobie monitorów, które mamy na swoich biurkach. O full hd nie wspomnę ... Więc może warto to dopasować trochę dla ludzi a ludzi pod takie wymagania? Na temat wielkości plików się nie kłócę, bo rozumiem transfery, przepustowość itd.

P.S. A jeśli chciałbym być złośliwy to ten też kwalifikuje się do usunięcia, bo zdjęcie jest za ciężkie (240 kb).
    Twoje prawo. W takim razie traktujesz to wybiórczo i nie jesteś konsekwenty, bo mój wątek o balecie też trzeba usunąć ...
    Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 04-02-2009 o 17:29
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Uprawnienia umieszczania postów