Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Tusze do systemów CFS/CISS

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

A kto powiedział, że bez profilu? Mam możliwość oprofilowania sobie tego więc dlatego się zastanwiam. Trigon Ink, czy Lyson - Trigon generalnie jest tańszy i mocno po nim ludziska nie jadą.
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Domyślnie

Mam P50 + CISS + trigon ink i generalnie nie narzekam Ale ... zapomnij o drukowaniu BW, u mnie wychodzi z dominantą zieleni u innych bywa z jeszcze inną. Natomiast wydruki kolorowe na papierze Solution, prawie nie różniły się od tych z dobrego Labu. Lecz pojawiło się słowo prawie, które dla niektórych oznacz coś niezauważalnego dla innych masakrę. Do domowych wydruków dla siebie - polecam, do użytku komercyjnego - nadal drukuję w labie. Największe różnice są w cieniach, który często wpada w jakąś dominantę i szczegóły w nich zawarte bledną. Wyprzedzając pytanie nie kalibrowałem drukarki - monitor owszem regularnie kalibrowany. Też zajmuję się ślubami ale wydruków z tej drukarki klientom bym nie dał, dlaczego? Mały przykład - cienie na sukni ślubnej (zazwyczaj białej) wpadną na 99% w jakąś dominantę = dyskwalifikacja. Stosunek cena kompletu tj drukarki +ciss jest baaardzo atrakcyjna ale nie oczekujmy, że opadnie nam szczęka. Podsumowując zdecydowanie polecam do użytku domowego.

Uprawnienia umieszczania postów