Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Nowa strona do oceny

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

Jak ktos trafi na twoja strone przez google, to skad ma wiedziec z jakiego regionu polski jestes?
    Lublin - jest na głównej (Fotografia reklamowa Lublin). Poza tym site jest w indeksie google ? Chyba nie, a to podstawa, więc prędziutko zakładamy kontro i logujemy się do google, a potem grzebiemy w ustawieniach

Gdzie te ceny?!

Zdecyduj się raczej na fonty której mają polskie ogonki. Slubna, Sprzet
    Eksport z zew. programu gifowych minigrafik i po problemie.
    Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kartysta Zobacz posta
    Jak ktos trafi na twoja strone przez google, to skad ma wiedziec z jakiego regionu polski jestes? Na stronie nie znalazlem zadnej informacji.
    A to chyba podstawa....
    na splashu moze mało czytelne ale jest. Fakt zwrócę na to uwagę bardzo cenna podpowiedź. Dzięki
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    Lublin - jest na głównej (Fotografia reklamowa Lublin). Poza tym site jest w indeksie google ? Chyba nie, a to podstawa, więc prędziutko zakładamy kontro i logujemy się do google, a potem grzebiemy w ustawieniach

Gdzie te ceny?!

Eksport z zew. programu gifowych minigrafik i po problemie.
    ceny zniknęły, pora się nad nimi zastanowić
    strona jest oczywiście w indeksie google chyba że czegoś nie wiem

mógłbyś rozwinąć temat tego eksportu? Napisz proszę na PM?Baaaaaardzo mnie to interesuje. Strona to templajt bez dostępu do .fla ale resztę mogę swobodnie edytować. Będę ogromnie wdzięczny...
    Cytat Zamieszczone przez TomekS Zobacz posta
    Jesteś chyba pierwszym fotografem, który opublikował ceny. Szacunek.
    A strona zrobiona bardzo przyzwoicie!
    uważam że ceny powinny wisieć na stronie ( ja jeszcze je przeanalizuję. Taki cennik rozwiazuje wiele nieporozumień. To przecież żadna tajemnica
    Kristof77 Ogromne dzięki twoje uwagi są bardzo trafne i na pewno z rady skorzystam
    Cytat Zamieszczone przez kristof77 Zobacz posta
    Witam,

Lubie ciemne tła na stronach i czytelne logosy.

Przemilczę kod źródłowy, SEO i skupie się nad samą stroną.
    moze jednak coś więcej.Please

Cytat Zamieszczone przez kristof77 Zobacz posta
    a) Zdecyduj się raczej na fonty której mają polskie ogonki. Slubna, Sprzet

b) Start slide show? Loading section? Song? verifying password? No gallery found? Może jednak zrób kilka wersji językowych.

c) Uwagi do nawigacji:

- Wybrałem sekcję *fotografie a tu bach... *Oferta wybrana.
    - 1. Miejsce na Banner? Nowe trendy żeby było więcej prześwitu ale bez przesady.. Po co mam przewijać pół strony jak nie muszę...
    - 2. Fikuśne ramki zlewają się z thumbs-ami, zamierzony był efekt usunięcia górnej i dolnej krawędzi ramki?
    - 3. Tu też scroll pionowy żeby przewinąć banner?
    - 4. Zastanawiałem się po co te liście tu... ooo... to są strzałki...
    - 5. Tłumaczenia no i to zdjęcie trochę niedoświetlone żeby było co na temat fotek.

Sam robiłeś czy zapłaciłeś za to?

Stronkę ocieniam na dostateczną ale zdjęcia masz dobre
    To niestety templajt bez dostępu do .fla. Sam chciałbym zmienić to na polskie czcionki poza polem tekstowym. niestty nie wiem czy to możliwe. Tak samo jak ingerencja w odległości ( co mnie też irytuje) i wielkość zdjęć pionowych. Tu niesty nie ma chyba możliwości zmiany. Wybrałem ten akurat ponieważ jest bardzo klimatyczny jak d;la mnie. Jeszcze raz serdeczne dzięki Kristoff77 za cenne uwagi
    Ostatnio edytowane przez Robert31-R1 ; 04-02-2009 o 20:49 Powód: Automerged Doublepost

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów