Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [akustyk[ - wernisaz zdjec

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie [akustyk[ - wernisaz zdjec

osoby, ktore na poczatku tygodnia beda w okolicy Krynicy Gorskiej (aka Zdroj) chcialbym zaprosic na moj wernisaz zdjec w ramach Festiwalu Fotografii Przyrodniczej i Krajobrazowej (www.foto-festiwal.org). imprezka ma miejsce w poniedzialek 18/07/2005 o godz 17.00 w Hotelu Continental.

kilka zdjec na zachete ;-)

wiecej: http://akustyk.magma-net.pl ;-)
    www albo tez flickr

Coś już napisał Awatar blizzard
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Ja z przyjemnoscia odwiedzilbym Krynice i zobaczyl te wystawe, jednak jest mi to szalenie nie po drodze. Jesli bedzie wiecej zdjec takich jak te to duuuzo strace :-(, bardzo mi sie podobaja i mojej kobiecie tez (nawet sobie pierwsze zdjecie ustawila jako tapete :-)
    Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Zycze Ci zeby w tym roku nie bylo takich bledow organizacyjnych jak rok temu.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG
    Zycze Ci zeby w tym roku nie bylo takich bledow organizacyjnych jak rok temu.
    juz mnie Michal Derewecki uczulil, ze organizatorzy lubia dawac plamy. tez byl w zeszlym roku

moje osobiste doswiadczenia, jak na razie, sa znosne. namieszali mi z rodzajem oprawy (mialy byc antyramy, potem zaczeli wymyslac pianki), ale poza tym jest znosnie.

juz wiem, ze moge spodziewac sie balaganu, ale co mnie obchodzi najbardziej to wlasna wystawa i to, zeby ktos przyszedl poogladac, a w swiat poszla jakas informacja, ze taki czlowieczek jak ja robi zdjecia. byle sie to udalo, to bede zadowolony ;-)

dzieki za przestroge i pozdrawiam. oby bylo lepiej. podobno ludzie ucza sie na wlascnych bledach... nie wiem czy w Galicji tez to obowiazuje, ale trzymam kciuki
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Mam nadzieje ze faktycznie organizatorzy sie poprawili i nie zobaczysz swoich prac np przyklejonych tasma do szyby skierowanych na zewnatrz w sloneczko. Efekt estetyczny zerowy a zdjecia po wystawie nadawaly sie tylko na smietnik. Ale nie ma co krakac, pewnie bedzie lepiej

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

to juz moze nie pisz jak bylo rok temu... ;-) pojade w nieswiadomosci, nie bede sie stresowal na zas :-)
    www albo tez flickr

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    osoby, ktore na poczatku tygodnia beda w okolicy Krynicy Gorskiej (aka Zdroj) chcialbym zaprosic na moj wernisaz zdjec w ramach Festiwalu Fotografii Przyrodniczej i Krajobrazowej (www.foto-festiwal.org). imprezka ma miejsce w poniedzialek 18/07/2005 o godz 17.00 w Hotelu Continental.

kilka zdjec na zachete ;-)
    zdjęcia za*biste. trzymam kciuki w ramach konkursu :-)
    gra i buczy bebop

Coś już napisał Awatar blizzard
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Zapomnialbym, oczywiscie tez trzymam kciuki :-)
    Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

szkoda, ze Twoja www nie dziala

Warning: Unable to connect to PostgreSQL server: connectDBStart() -- connect() failed: No route to host Is the postmaster running (with -i) at '192.168.30.3' and accepting connections on TCP/IP port 5432? in /home/httpd/akustyk/html/inc/session.php on line 10
    Nie można nawišzać połšczenia z serwerem baz danych
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

Akustyk, no i jak było...?
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów