w weekend to będzie głównie opis wrażeń organoleptycznych, podstawowe dane wydolnościowe podałem, może jeszcze sprawdzę ile da się kart na jednej baterii zgraćZamieszczone przez Robson01
w weekend to będzie głównie opis wrażeń organoleptycznych, podstawowe dane wydolnościowe podałem, może jeszcze sprawdzę ile da się kart na jednej baterii zgraćZamieszczone przez Robson01
20Dset
maj łeb...
Wytrzymałość baterii -> 11,3 karty 1 GB [kingston elite pro], zawartość 966 MB, 223 plikiZamieszczone przez Tytus
chyba nieźle?
po zgraniu 3,5 karty pokazał 2/3 baterii, po 6,3 karty pokazał 1/3 baterii, wyłączył się po zgraniu 11,3 karty, ostatnie 1,3 karty zgrywał pokazując wyczerpaną baterię...
jestem bardzo zadowolony...
20Dset
maj łeb...
Dzięki. Chyba się na niego skuszę.Zamieszczone przez Tytus
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Podobno na giełdzie komputerowej w Wawie są za 520 zł [zapewne z hdd 40GB]Zamieszczone przez Robson01
świetna cena by była![]()
20Dset
maj łeb...
Masz rację, ale po dołożeniu kosztów podróży (ok. 120zł.) to już niestety traci na atrakcyjności.Zamieszczone przez Tytus
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
fakt niezaprzeczalnyZamieszczone przez Robson01
potwierdzam, z HDD 40 GB, niezła cena, zagadaj z jakimś warszawiakiem, może wyświadczy ci przysługę![]()
20Dset
maj łeb...
A jak u nich z gwarancją - roczna czy może na obudowę-1 rok, a na HDD-dłużej.Zamieszczone przez Tytus
Canon
zazwyczaj tak jest, że na HDD jest oddzielna...Zamieszczone przez Robson01
20Dset
maj łeb...
Znalazłem ten Tank na Allegro. Czy ktoś kupował u nich ?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75354223
Canon
do niedawna tylko jedna firma miała te tanki, oni widać niedawno dzobyli do nich dostęp, wygląda solidnie, ja bym kupował...Zamieszczone przez Robson01
20Dset
maj łeb...