Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Zmiana systemu C na N

Mieszany widok

Domyślnie

zmienilem 5D na 1Ds MkII... kupilem po raz pierwszy uzywane body... i co?
    Nico... mam body w rewelacyjnym stanie z przebiegiem 41500 klatek, AF na ktorym moge polegac, solidny korpus i rewelacyjne szkla... ktorych u konkurencji nie uswiadcze...

Tez myslalem nad zmiana, ale zmiana na D3... i doszedlem do wniosku ze to nie ma sensu... jest po prostu dla mnie nieoplacalne...
    Mam Ds'a i ciesze sie jak male dziecko z kazdej strzelonej foty...
    Mysle, ze za latwo sie poddajesz i jak dobrze poszukasz to znajdziesz Ds'a II w dobrym stanie za cene 5D II...
    Jak chcesz to pisz na PW powiem Ci gdzie mozna trafic Ds'ki w super stanie za rozsadne pieniadze.

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

JaBlam

Całkowicie cię rozumiem
    Odnośnie opłacalności to zawsze stracisz bo kupował będziesz teraz jak dolar jest drogi. Pytanie czy strata jest akceptowalna przez ciebie.
    N daje więcej klientom. Ja pewnie teraz gdybym zaczynał od począdku kupiłbym system nikona. Chociaż miałbym problem ze szkłami.
    A czy myślałeś nad zakupem jeszcze raz 5D bo przecież jakoś dawałeś sobie radę.

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ABJ Zobacz posta
    zmienilem 5D na 1Ds MkII... kupilem po raz pierwszy uzywane body... i co?
    Nico... mam body w rewelacyjnym stanie ... AF na ktorym moge polegac, solidny korpus i rewelacyjne szkla... ktorych u konkurencji nie uswiadcze...

Mam Ds'a i ciesze sie jak male dziecko z kazdej strzelonej foty...
    Mysle, ze za latwo sie poddajesz ...
    Dokładnie tak samo :-D . Podpisuje się pod tym obiema rękami. Z tą różnicą, że sprzedaję backup 30d i kupuje 5dmkI :-D .

Nie poddawaj się .

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cena 6500 za D700 jest bezkonkurencyjna. Toż nawet opłaca się go wziąć na handel 8) (obecna cena Nikona za to body to bodaj 9 tyś).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

JaBlam - tak, to co jakis czas by mozna bylo robic

Dla mnie pozostalo uzbieranie na Deesa i ze stalkami L zaden Nikon nie podskoczy, bo w swojej ofercie takich jasnych stalek NIE MA!

Od kiedy uzywam tej puszki nie mam zadnych problemow. Moze i trzeba bylo sie wykosztowac, ale warto

ps
    uwierz, ze gdybys w swoim skladzie mial deesa, to nawet przez mysl nie przyszloby Ci zmieniac system ;-)
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 03-02-2009 o 15:48

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A nie łatwiej wymienić migawkę, gdy padnie?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów