Jak dla mnie chyba 8 najlepsze. A te drzewa na 7 możnaby jakoś ciekawie wykorzystać - robiąc same drzewa bez gór i nieba. Ładne światło tam jest![]()
Jak dla mnie chyba 8 najlepsze. A te drzewa na 7 możnaby jakoś ciekawie wykorzystać - robiąc same drzewa bez gór i nieba. Ładne światło tam jest![]()
Dziekuję wszystkim za komentarze, które zwróciły mi uwagę na kilka rzeczy.
Z samochodem na 4 to już totalna wpadka, nie wiem jak mi to umknęło
Co do pory robienia zdjęć, to niestety, będąc na wakacjach "objazdowych" trudno sobie planować
sesje zdjęciową w Alpach do poźnych godzin wieczornych i łapać lepsze światło.
Starałam się więc jak najlepiej wykorzystać światło zastane w momencie robienia zdjęć.
Mam jednak nadzieję, że następnym razem uda mi się jakoś sensowniej zaplanować wyjazd również pod kątem zdjęć![]()
Ostatnio edytowane przez Agnieszka ; 03-02-2009 o 23:39
11. Góry Sowie
niby nic, a cieszy![]()
zazdroszcze widokow z 1 strony
gory sowie okfajna ramke robia galezie wokol zdjecia
![]()
5dmk2/5d/C85 1,8/C50 1,4/C24LII 1,4/C15mm 2,8
Po pierwsze gratuluje nagrodzonego zdjęcia!
Co do zdjęć z pierwszej strony to mogłaś je faktycznie bardziej dopracować, np. na czwartym te samochody są zupełnie nie potrzebne.
Ale ogólnie fajne.
Pozdrawiam.
Widoczki ze Szwajcarii podobaja mi sie, moze przez sentyment, bylem tam przejazdem latem ub.r.
Natomiast zdjecie z Gor Sowich jakos do mnie nie przemawia. Nie jestem milosnikiem fotografowania rozpadajacych sie domow otoczonych krzaczorami, bez wzgledu na scenerie wokol. Pozdrawiam i czekam na nastepne.
C-F-K - forever