Jak na sukę to ma piękną mocną czaszkęDo tej pory chyba ze 2 razy mi sie tylko zdarzyło spotkać labradorkę z takim ładnym pyskiem...większość jakaś taka opływowa...co kompletnie mi nie odpowiada..bo mój też taki mocny z głowy....i klaty
![]()
Jak na sukę to ma piękną mocną czaszkęDo tej pory chyba ze 2 razy mi sie tylko zdarzyło spotkać labradorkę z takim ładnym pyskiem...większość jakaś taka opływowa...co kompletnie mi nie odpowiada..bo mój też taki mocny z głowy....i klaty
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Troyan - co ty masz za obiektyw w podpisie? No i daj wiecej pieska - masz jakies fotki, gdzie widac wiecej niz tylko pysk?![]()
To jest taki obiektyw zmontowany z czterech:
Sigma 10-20 f/4:5,6 EX DC HSM
Canon 50mm f/1.8 MkII
Canon 24-105 f/4 L IS USM
canon 70-3-- f4:5,6 IS USM
Misza jest na kilkudziesięciu fotkach, obrobię to wrzucę![]()
Przez "mocną czaszkę" miałam na myśli jej kwadratowośc.Albo ona z tych smuklejszych albo jej żalujesz;p (heh żart oczywiscie ze widać ze to pierwsze), bo ma szczupłą kufę dosyć. Labradory wbrew pozorom mają kilka "odmian" budowyJednak rzeczywiśćie z reguły widuje się DOBRZE odżywione psiaki
Ja za pieskami wszelkiej maści to pójde w ogień ;D
Dawaj jeszcze bo się pięknie lśni ta czarna sierść
OT. Myślicie o zakupie nowej pralki BECO z funkcją usuwania sierści?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
O pralce nie myślałem ale kupiłem specjalnie odkurzacz wodny Zelmer Aquario z elektroszczotką, czyści dywany jak tajfun, dla kogos kto ma czarną diablicę i dywany to super sprzęt, porównałbym go do 1D MkIII gdyby sam odkurzał, tak to tylko 5DMkII
Wrzucę jak obrobię inne fotki, bo dotad robiłem dla siebie ale chyba popuszczę pasa i podzielę się suczką w iście bloggerskim stylu ze swiatem
Mam nadzieję że się moderatorzy nie obrażą za takie podejscie do CB ^^
Jak kynologia a nie jechanie po technice zrobionej fotki
to i ja dorzucę swoje 3 grosze :-)
Troyan pozwolisz?
Moja Abolicja (Abi) :-)
Pozdrawiamy Wszystkich oboje!
Ostatnio edytowane przez voriax ; 07-02-2009 o 23:43