Dla mnie takie retuszowanie to nic dziwnego
Widziałem zdjęcia przed retuszem kilku polskich znanych pań, które potem (zdjęcia)umieszczano w znanym polskim wydaniu miesięcznika
Tam niektóre zdjęcia wymagały spoooooooorego retuszu![]()
Dla mnie takie retuszowanie to nic dziwnego
Widziałem zdjęcia przed retuszem kilku polskich znanych pań, które potem (zdjęcia)umieszczano w znanym polskim wydaniu miesięcznika
Tam niektóre zdjęcia wymagały spoooooooorego retuszu![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
Zęby mnie rozbolały od tego cukruZamieszczone przez pazurek
![]()
Jak to co? Odchudza się! Stąd się potem bierze anoreksja :wink:Zamieszczone przez muflon
No co wy tacy zbulwersowani jestescie, mysle ze 99% wszystkich zdjec ktore sa w playboyach, ckm-ach i innych tego typu gazetkach jest w podobny sposob retuszowana. Tylko ze tam nie widzicie oryginalnych zdjec wiec nie macie porownania.
ExactlyZamieszczone przez pazurek
Dokladnie to samo dotyczy filmu/telewizji - jakbyscie zobaczyli na zywo taka np. Julie Roberts albo Cameron Diaz w "codziennej wersji", to szkoda byloby wam pawia na nia rzucic
Martyne Wojciechowska kiedys poznalem osobiscie (dawno temu, jak jeszcze byla mloda i ladna i lansowala sie ze znajomym mojego przyjaciela ;-)). Potem widzialem ja pare razy przy roznych okazjach na zywo (ostatni raz ze 3 lata temu) - paskuda wyjatkowaA jej zdjecia z Playboya i wizerunek z TVNu niektorym snia sie po nocach
![]()
zapewne - tu panience rozciągną, tam jej poszerząZamieszczone przez pazurek
i każdy facet jak zerknie, to od razu ma ochotę się zagłębić
w lekturę...
oryginału by normalny chłop kijem nie ruszył nawet...Zamieszczone przez pazurek
![]()
Albo i sie cieszyZamieszczone przez santiblue
![]()
W rzeczy samej - czasem na ulicy stolycy widzi się jakąś niby znaną mordę, ale wygląda toto jak gorsze wydanie gwiazdki z TV (podróbka jakaś czy cóś),Zamieszczone przez kavoo
a to właśnie ów "idol", tylko bez okrasy wykonanej przez stylistów, makijażystów, itp.![]()
porownujac oborobiuone zdjecia z playboyasmiem poddac dyskusji porownanie jakosci obrobki tych zdjec z tymi z tego topiku... tamte sa zrobione profi.. te totalnie do bani..
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Żeby wrzucić zdjęcie z topiku na okładkę czasopisma, trzeba je podać kolejnej obróbce (pod konkretną technologię wydruku, naświetlania, itp. itd.,Zamieszczone przez asterix
że o kompozycji nie wspomnę), więc wszystko jest względne...