Cytat Zamieszczone przez caveman Zobacz posta
Dokładnie!!! Na forum Nikona też założyłeś taki wątek, czy tylko nas tak lubisz? A może to taki "chłyt martetindowy"... (joking)
Sluchaj, o co ci chodzi? Osoby wypowiadające sie w ten sposób (niekonstruktywny i zawistny) sprawiają, że osoby mi podobne traca ochotę do pisania tego typu informacji, które jak mniemam dla wielu sa pomocne. Boli cie to? W Twojej wypowiedzi czuć sarkazm i złośliwość. Rozumiem, że jako sprzedawca,jak każdy sprzedawca, jestem Twoim wrogiem ale niektórzy inaczej do tego podchodzą, zmień myślenie na lateralne.
Nie rozumiem takich ludzi i proszę nie tłumacz mi tego bo obawiam się, że i tak nie zrozumiem. Macie informacje z pierwszej reki to źle, nie macie narzekacie.

Obiektyw pełnoklatkowy, telezoom 120-400/4.5-5.6 APO DG OS HSM Sigma 1 599,00
Obiektyw pełnoklatkowy, telezoom 135-400/4.5-5.6 APO DG Sigma 3 199,00

Tak, jest pomyłka, przepraszam

Objaśnij proszę znaczenie gwiadek * w cenniku - domyślam się, że chodzi o model dla Nikona?

Tak, to nasze oznaczenie odnosi się do mocowania Nikon w opcji.

foto-net Padło już tu pytanie o modele oznaczone gwiazdką. Dopytam jeszcze: czy to modele do Nikona czy też najnowsze wersje, również do Canona tyle, że z HSM ?

Niestety tego w tej chwili nie sprawdzę, dopiero po dostwie mogę sprawdzi co przysłali.

Po ostatniej rozmowie (w piątek) praktycznie straciłem nadzieję że go u nich kupię, a tymbardziej po starej cenie, a tu niespodzianka - wczoraj dostałem maila że dziś mam odebrać szkło. Szok
Wieczorem napiszę czy się udało

Daj koniecznie znać czy kupiłeś w tej cenie, ciekawy jestem. Czy ktoś jeszcze zna podobne przypadk czy tylko moich klientów jakoś tak olewają?