"W celu otrzymania dokładnej listy dystrybutorów należy skontaktować się z Canon Polska."
"W celu otrzymania dokładnej listy dystrybutorów należy skontaktować się z Canon Polska."
A to przepraszam, zwracam honor, bo moja oczywista wina. Kiedyś coś czytałem i widocznie mi się pomyliłoNo ale co z samą funkcją? To w końcu Olympus czy Canon?
Racje po części masz, Olympus zebrał laury bo w canonie jak widać powyżej był produkt czekoladopodobny działający tylko w nocy, no i sam aparat z natury byl raczej niszowy. Zresztą olek do tej pory ma chyba najlepiej działający livieview, opatentował skubaniec oddzielny czujnik i teraz cala reszta musi się męczyć z podnoszeniem lustra![]()
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 07-02-2009 o 09:29
Wiecie co... jak ja wogole slysze o LiveView, albo kreceniu filmow HD w aparatach FOTOGRAFICZNYCH, to mnie szlak jasny chce trafic.
Marketoidy robia z aparatów jakies za przeproszeniem gówna, ktore do niczego sie niedlugo nie beda nadawaly.
Zenada.
--
Pozdrawiam
Krzysztof Zagórski
Podobne komentarze pojawiały się podobno kilkanaście lat temu przy wprowadzaniu AF. Z duchem czasu trzeba iść, pobaw się a sam zobaczysz że czasami te "dodatki" bywają bardzo przydatne.
wojkij tylko AF jest funkcja usprawniajaca FOTOGRAFOWANIE. LV w pewnym sesie tez.
Niestety krecenie filmow w full HD nie przeklada sie w zaden sposob na polepszenie jakosci naszych zdj,rownie dobrze mogli by wrzucac do aparatow radio,tv i mp3 playera
Ale w czym opcja nagrywania filmów przeszkadza skoro w żaden sposób nie upośledza funkcji fotografowania? Chcesz to używasz, nie chcesz to nie.
Gdyby wpływało to na ergonomie albo wprowadzało jakieś inne negatywne zmiany w body to można było by się denerwować - a tak w sumie możesz nawet spokojnie o tej funkcji zapomnieć. No i a nóż kiedyś się w jakiejś nietypowej sytuacji przyda?