Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: 20Da

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

"W celu otrzymania dokładnej listy dystrybutorów należy skontaktować się z Canon Polska."

Domyślnie

A to przepraszam, zwracam honor, bo moja oczywista wina. Kiedyś coś czytałem i widocznie mi się pomyliło No ale co z samą funkcją? To w końcu Olympus czy Canon?

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Racje po części masz, Olympus zebrał laury bo w canonie jak widać powyżej był produkt czekoladopodobny działający tylko w nocy, no i sam aparat z natury byl raczej niszowy. Zresztą olek do tej pory ma chyba najlepiej działający livieview, opatentował skubaniec oddzielny czujnik i teraz cala reszta musi się męczyć z podnoszeniem lustra
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 07-02-2009 o 09:29

Początki nałogu Awatar Maver

Domyślnie

Wiecie co... jak ja wogole slysze o LiveView, albo kreceniu filmow HD w aparatach FOTOGRAFICZNYCH, to mnie szlak jasny chce trafic.

Marketoidy robia z aparatów jakies za przeproszeniem gówna, ktore do niczego sie niedlugo nie beda nadawaly.

Zenada.
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Podobne komentarze pojawiały się podobno kilkanaście lat temu przy wprowadzaniu AF. Z duchem czasu trzeba iść, pobaw się a sam zobaczysz że czasami te "dodatki" bywają bardzo przydatne.

Domyślnie

wojkij tylko AF jest funkcja usprawniajaca FOTOGRAFOWANIE. LV w pewnym sesie tez.
    Niestety krecenie filmow w full HD nie przeklada sie w zaden sposob na polepszenie jakosci naszych zdj,rownie dobrze mogli by wrzucac do aparatow radio,tv i mp3 playera

Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Ale w czym opcja nagrywania filmów przeszkadza skoro w żaden sposób nie upośledza funkcji fotografowania? Chcesz to używasz, nie chcesz to nie.

Gdyby wpływało to na ergonomie albo wprowadzało jakieś inne negatywne zmiany w body to można było by się denerwować - a tak w sumie możesz nawet spokojnie o tej funkcji zapomnieć. No i a nóż kiedyś się w jakiejś nietypowej sytuacji przyda?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maver Zobacz posta
    LiveView
    Przydaje się przy ręcznym ostrzeniu, najczęściej w makrofotografii. Jeszcze przydatniejszy jest zoom x5 i x10 w LV

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotobronx Zobacz posta
    wojkij tylko AF jest funkcja usprawniajaca FOTOGRAFOWANIE. LV w pewnym sesie tez.
    Niestety krecenie filmow w full HD nie przeklada sie w zaden sposob na polepszenie jakosci naszych zdj,rownie dobrze mogli by wrzucac do aparatow radio,tv i mp3 playera
    w sumie podlaczyc sobie sluchawki do canona 60d i sluchac muze pod klimat sesji.. dobry pomysl. moze wplynac pozytywnie na pomysly

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów