Strona 31 z 31 PierwszyPierwszy ... 21293031
Pokaż wyniki od 301 do 306 z 306

Wątek: Czyszczenie matrycy :-(((

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Czyszczenie matrycy :-(((

To jest BT Foto. Armii ludowej 12. Nie wiem czy sprawdza AF. Tylko u nich czyszczę matrycę.

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    To jest BT Foto. Armii ludowej 12. Nie wiem czy sprawdza AF. Tylko u nich czyszczę matrycę.
    Po 10.00 zadzwonię na 22 825 35 08, bo bardziej zależy mi na usunięciu 2 paprochów z matówki niż czyszczeniu matrycy. Jak będzie od ręki to w poniedziałek zawiozę sprzęt.
    Dzięki za adres.

Eclipse czy Eclipse E2, który wybrać do czyszczenia matrycy w 40D, wg rozpiski zalecany jest E2, ale jest dużo głosów, że powoduje uszkodzenia powłok na filtrze. Który wybrać? W ostateczności zostaje Rotin, on jest do wszystkiego

Cytat Zamieszczone przez darkon Zobacz posta
    Eclipse czy Eclipse E2, który wybrać do czyszczenia matrycy w 40D, wg rozpiski zalecany jest E2, ale jest dużo głosów, że powoduje uszkodzenia powłok na filtrze. Który wybrać? W ostateczności zostaje Rotin, on jest do wszystkiego
    Znalazłem oto taką informację na stronie producenta Eclipse E2 Photographic Solutions :
    "After repeated testing, we were not happy with the way E2 evaporated, so we decided to discontinue it.
    Although E2 is perfectly safe and effective for use on your camera, we believe that the performance of Eclipse to be superior. Either way, our Guarantee will still apply."
    Czyli pozostaje zwykły Eclipse, Eclipse E2 to pozostałości magazynowe, które trzeba jakoś wyprzedać.

Bywalec Awatar LukasS
    Miasto
    Bielsko-Biała

Odgrzewam temat, prosiłbym o namiary na dobry serwis do czyszczenia matrycy (10D i 5D classic): Śląsk (Bielsko-Biała, Katowice) lub Małopolska (najdalej Kraków).
    10D + Stuff

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Fotopanorama, ul. Westerplatte, Kraków.
    Czyściłem kilka razy, czyścili znajomi, również Nikonowi i nikt nie narzekał nigdy.

Strona 31 z 31 PierwszyPierwszy ... 21293031

Uprawnienia umieszczania postów