Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Paparazzi a zdjęcia Piotra Kaczkowskiego

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merciful Zobacz posta
    eee, Kanał lewy... to również Beksa. Pamiętam jak nagrywałem kiedyś bratu pod jego nieobecność płytę Clan of Xymox: Medusa. Wtedy pierwszy raz miałem kontakt z Beksińskim.
    Akurat ta płyta to zdaje się była prezentowana w cyklu Romantycy Muzyki Rockowej a tam na początku jako sygnał audycji leciało nagranie grupy Visage. Choć kanał lewy... prawy też dobrze pamiętam

Kogo z obecnych prezenterów słuchacie najczęściej? Jeśli o mnie chodzi to jest co prawda jeszcze Kaczkowski, Kosiński ale Beksińskiego nikt nie jest w stanie dla mnie zastąpić...

Piotrek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Kosiński
    ?????

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

MacGyver przymknął oko ale ja widać za młody jestem i niestety - wątek zadryfował za daleko zarówno poza zakres Hydeparku jak i oryginalnie zapoczątkowanej dyskusji.
    Jest sporo innych for na sentymentalne wspomnienia. Nie twórzmy precedensów bo zaraz się zaczną pytania "a czemu mój wątek o sedesach/deskorolkach/komórkach zamknięto a ten nie" . I nie - nie chodzi mi o merytoryczne porównanie zwartości wątku do sedesów a tylko i wyłącznie o to że jest to wątek klasy "nie to forum" . Taka 'high level' klasyfikacja .

Uprawnienia umieszczania postów