Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Paparazzi a zdjęcia Piotra Kaczkowskiego

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Jakoś tak widzę, że w waszych wypowiedziach dominuje lekko geriatryczny ton starych dziadków i babć "Ho ho , Panie kiedyś to była trójka - nie to co teraz"

Trójki słucham od dawna. Jak pierwszy raz słuchałem listy to na pierwszym miejscu było " Miniej niż zero" a po polach ganiały diplodoki.

Trochę lat mineło starzy odeszli a przyszli nowi i robią takie audycje jak : "Zjednoczone królestrwo" ," Program alternatywny" no i "ftop5". Słuchaliście tego ostatniego? Jak nie to polecam.

P.S Beksiński to mi się jakoś bardziej z dwójką kojarzył (kanał lewy sz sz, kanał prawy szsz szsz)

P.S II A tak lekko geriatrycznie to dodam, że "Nie tylko dla orłów" i "Teatrzyk zielone oko" to dopiero były programy .

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1 Zobacz posta
    ...no i "ftop5". Słuchaliście tego ostatniego? Jak nie to polecam.
    Wczorajsza, z zespołem "Coma" w roli głównej, była dozbrajająca. We wcześniejszych, które słuchałem, ftopy różniły się od oryginałów jedną lub dwiema nutkami, tutaj wyłącznie tonacja i inaczej przesterowana gitara.

PS do OT: widzę że mamy na forum całkiem pokaźne towarzystwo geriatryczne :-D
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Piotrek
    Guest

Domyślnie

(kanał lewy sz sz, kanał prawy szsz szsz)
    Hehe... Do końca życia to będę pamiętął, tak mi to utkwiło. Ale wtedy stereo to było COŚ!

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Jakoś tak widzę, że w waszych wypowiedziach dominuje lekko geriatryczny ton starych dziadków i babć "Ho ho , Panie kiedyś to była trójka - nie to co teraz"
    bo dla mnie to niestety już nie to samo
    słuchałem od dziecka praktycznie codziennie. Słucham dalej ale o ile kiedyś nie było mowy o włączeniu innego programu tak teraz niestety mi się to zdarza.

z największą niechęcią przyjąłem zmiany w "powtórce z rozrywki" zminimalizowanej i pomieszanej z wywiadami z kabaretami. A jak Andrus przestał to prowadzić to już w ogóle dla mnie tragedia. A gdzie te czasy gdy żeby słuchać powtórki z rozrywki do szkoły nosiło się radio. Nawet jeden z nauczycieli często nas upominał słowami:"wyłączcie ten odbiornik tranzystorowy"

Wk... znaczy denerwuje mnie KOZA w piątki, nie wiem dlaczego ale jakoś głos prowadzącego mnie denerwuje ale do czasu tej audycji (15.00) przez cały dzień tak mnie naładują dobrą energią Man z Kaczkowskim że jakoś tą audycje mogę wysłuchać.

eeeeeeeeeeee stary już jestem
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    A gdzie te czasy gdy żeby słuchać powtórki z rozrywki do szkoły nosiło się radio.
    Bo widzisz, czasy, kiedy chodziłeś do szkoły bezpowrotnie minęły...

Wk... znaczy denerwuje mnie KOZA w piątki, nie wiem dlaczego ale jakoś głos prowadzącego mnie denerwuje
    A bo Koza słaba jest. Dodatkowo, moim zdaniem Waglewscy też sobie słabo radzą na antenie. Ale może się wyrobią. Największym bogactwem Trójki jest jej różnorodność i to, że niektóre audycje mniej się podobają jest tego naturalną konsekwencją.

eeeeeeeeeeee stary już jestem
    A no właśnie. Już nigdy wódka nie będzie smakować tak, jak dawniej
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 03-02-2009 o 09:08
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

P.S Beksiński to mi się jakoś bardziej z dwójką kojarzył (kanał lewy sz sz, kanał prawy szsz szsz)
    P.S II A tak lekko geriatrycznie to dodam, że "Nie tylko dla orłów" i "Teatrzyk zielone oko" to dopiero były programy .
    Hola hola! Kanał lewy to był KORDOWICZ!!!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    A bo Koza słaba jest. Dodatkowo, moim zdaniem Waglewscy też sobie słabo radzą na antenie. Ale może się wyrobią. Największym bogactwem Trójki jest jej różnorodność i to, że niektóre audycje mniej się podobają jest tego naturalną konsekwencją.
    Pewnie coś w tym jest, w Trójce jak wszędzie są lepsi i są gorsi. KOZY też nie trawię, a dodatkowo lekko głupawy Piśko. Baron był na nartach to aż się słuchać nie chciało. Na szczęście już wrócił. ;-)
    Moderatorom - wielkie dzięki za ciche przyzwolenie na bardzo sympatyczny OT. Czasem miło pogadać z kanonierami o sprawach zupełnie nie związanych... :-) Pozdrówka!
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 03-02-2009 o 09:23 Powód: Automerged Doublepost
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Hola hola! Kanał lewy to był KORDOWICZ!!!
    Moderatorom - wielkie dzięki za ciche przyzwolenie na bardzo sympatyczny OT. Czasem miło pogadać z kanonierami o sprawach zupełnie nie związanych... :-) Pozdrówka!
    ...może moderatorzy mają jednak trochę serca i Trójki czasem słuchają (w przerwach w modowaniu):-D, więc są w stanie przymknąć oko...
    CANON...

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kusy Zobacz posta
    ...może moderatorzy mają jednak trochę serca i Trójki czasem słuchają (w przerwach w modowaniu):-D...
    A czego innego można słuchać ? Popowo - dyskotekowa papka niskich lotów serwowana przez Zetkę jest dla mnie całkowicie niestrawna a "dowcipy" prowadzących w Esce Rock są poniżej mojej godności intelektualnej.
    Swoją drogą zawsze najdłużej słucham Trójki gdy jadę lub wracam z fot. Nawet utrwaliły mi się już w głowie pewne schematy:
    powrót z landszafcenia -> Ftop 5 lub Minimax, w zależności od tego o której zejdę z gór
    powrót z rajdu -> Strefa rock'n'rolla wolna od angola
    :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów