Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Paparazzi a zdjęcia Piotra Kaczkowskiego

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar raaf
    Miasto
    3 City

Domyślnie

Miałem przyjemność w latach 80 ( bodajże 82 ), latem w sopockim Empiku ( wtedy kawka herbata, czytanie gazet ) na Monciaku, uczestniczyć w spotkaniu z Piotrem Kaczkowskim. Jak pamiętam na środek wyszedł o wyznaczonej godzinie, wysoki, przystojny brunet i otrzymał brawa o wypełnionej szczelnie sali Kiedy brawa umilkły powiedział spokojnie, że on tylko zapowiada Piotra Kaczkowskiego, ale jest Mu miło za przyjęcie Za chwilę usłyszeliśmy GŁOS i zobaczyliśmy niewysoką, korpulentną postać z zarostem na twarzy w formie brody i włosami na czeskiego hokeistę Zaskoczenie było pełne, ale konsternacja po chwili minęła i posypały się pytania. Nie pamiętam już o co pytałem, ale jedno z pytań z sali utkwiło mi w pamięci, a dotyczyło ś.p red. Kosińskiego. Mniej więcej takie było - " jak człowiek z takim głosem i dykcją może prowadzić audycję w radiu ? " Kaczkowski odpowiedział coś o Karcie Mikrofonowej, ale to nie wystarczyło Dziwny jest ten świat - ludzie słuchający wtedy Trójki wychowywali się muzyce Kosy ,Mana, Niedźwiedzia, Kaczki, Chojnackiego, Pawła Sztompke i innych, a dlatego jegomościa ważniejsza była dykcja i brzmienie głosu Kosy Strzeż mnie Panie od takich ludzi :-? Z podobną sytuacją zderzyłem się na spotkaniu z Alanem Parkerem w Gdańsku po premierze filmu http://www.filmweb.pl/f33240/Commitments,%20The,1991 ale to już inna bajka
    Ostatnio edytowane przez raaf ; 02-02-2009 o 01:14
    350d zagripiony +kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności

Uprawnienia umieszczania postów