On go nie rozkrecil tylko rozpie*****ł
A tak powaznie, to w komentach odpowiada że obiektyw był uszkodzony w stopniu nienaprawialnym.
On go nie rozkrecil tylko rozpie*****ł
A tak powaznie, to w komentach odpowiada że obiektyw był uszkodzony w stopniu nienaprawialnym.
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R
ja bym tego nie rozkręcał hehe
pozdr
www.4psd.com
Moje zdjęcia
RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)
A pomyślcie sobie, że to takie zabawy/ćwiczenia manualne panów z serwisu – a oddaliście szkło z puszką tylko do kalibracji lekkiego BF :-)
lepsza wizja: pracujesz jako monter obiektywu 24-105/4 L.
8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu skladasz do kupy te szklo.
mi taki charakter pracy totalnie obrzydzlilby obiektywy, czy cala fotografie
ciekawe, po jakim czasie zaczyna sie miec koszmary typu wielka zielona elka z ostrymi zebami nadlatuje z innej galaktyki aby przerobic nas na stabilizator obrazu![]()
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
masakra![]()
a jak cos nie szlo to kombinerki w ruch-niezły fachowiec
"nic na siłę, wszystko młotkiem"
Pozdrowienia
-------------------
CANON i szkielka
Naprawdę dobre! Mam nadzieje, że tego obiektywu na prawdę nie dało się naprawić...
tak poza tym to witam forumowiczów![]()
EOS 30d + EF 50/1.4 USM + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
dobry filmik! Ładna sterta części z tego wyszła... sądząc po tym całym bałaganie i używając iście zegarmistrzowskiej delikatności posługując się KOMBINERKAMI (!!!) ten obiektyw nie miał szans być złożony! Swoją drogą każdy z nas by tak potrafił rozłożyć swoje szkiełka, tylko kto by potrafił je później złożyć i kto by się odważył?!
Pewnie za każdym razem parę części i śrubek by zostało![]()
fotomontaż, 17-55 nie jest uszczelniony![]()
e tam, w środku jest budyń:razz:
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(