pobawiłem się trochę suwakami w CR.
pobawiłem się trochę suwakami w CR.
a mi sie 1 podoba i gratuluje sznaucerka/i szkoda tylko, że tak jak mowisz nie lubi pozowac bo mój to wręcz uwielbia(więcej zdjec w mojej galerii niebawem
![]()
40d | c18-55 IS | c24/2.8 stm
14. Zuzia
Przesadziłeś z saturacją, Zuzia wygląda jak by była poparzona.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
15.
Noo, tym razem wyszło bardzo ładnie. Kompozycja, kadrowanie, nasycenie, wszystko gitesik. Bardzo przyjemne zdjęcie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
16.
Tu już gorzej, trochę ciąży w prawo, przydał by się kadr bardziej na lewo przesunięty. Ja jestem leworęczny więc mi to nie przeszkadza, ale jak zrobisz lustrzane odbicie to łabędź będzie wpływał w kadr przez co kompozycja będzie spokojniejsza.
Dziękuję za konkretne uwagi.
Wstawiłem 15. na plfoto
Moderacja i kom.
"przyczyna moderacji '' Niestety jakość wykonania zdjęcia uniemożliwia jego prezentację na forum fotograficznym. Zachęcamy jednak do dalszych prób, mamy nadzieję ze bedą udane''
Wiem że jestem totalnym amatorem, dużo rzeczy nie widzę nie wiem i mi nie wychodzi, ale staram się wnioski wyciągać z uwag jaki ludzie piszą na temat zdjęcia które zrobiłem.