Pokaż wyniki od 1 do 10 z 312

Wątek: 50d - regulacja AF - spostrzezenia

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
    A mój tamronik 17-50 chodził z 50D jak i z 30D bezbłędnie ostry , trafiający w punkt. I coś mi odbiło żeby zmienić na c. 17-55. W stosunku do tego (niestety byłego-mojego) tamrona znacznie gorszy optycznie. Próbowałem regulować z ciekawości. Ale na 0 jest najlepiej. Nic nie reguluje pozostałe (24-105; 70-200 i 100-400) pracuja bez zarzutu bez regulacji.
    To pozostaje ci wyslac C17-55 do serwisu, do regulacji - zreszta tak samo zrobilem.

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta
    To pozostaje ci wyslac C17-55 do serwisu, do regulacji - zreszta tak samo zrobilem.
    Dojrzewam właśnie do takiej decyzji. Czy regulacja Twojego doprowadziła do właściwych satysfakcjonujących Ciebie rezultatów? I jeżeli było to po gwarancji to jaki był koszt?

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
    Dojrzewam właśnie do takiej decyzji. Czy regulacja Twojego doprowadziła do właściwych satysfakcjonujących Ciebie rezultatów? I jeżeli było to po gwarancji to jaki był koszt?
    Ja dopiero wysłalem i jeszcze nie wróciło wiec nie wiem jaki będzie rezultat - mam nadzieje ze ok. W prz\eciwnym wypadku wysle jeszcze raz. Mam na gwarancji sprzet wiec mnie to nic nie kosztuje (zakup 11-2008) paczka wyslana na ich koszt. Musze jeszcze do nich zadzownic zeby mi wysali raport z kalibracji przed i po dla wyslanych zabawek (50D, 17-55 2.8 IS, 10-22)

Uprawnienia umieszczania postów