-
Bywalec
Czyli jednoznaczny wniosek - 50D jest do D....
Trzeba je zutylizowac i przesiąść się na 10 lub 20 D.
Nie wiem jak wy to robicie. Na moich zdjęciach nie ma żadnego rozmazywania, rozjeżdżania.... Są takie jak byc powinny i dodam, że nie kręciłęm w ustawieniach , a 50 D nie kupiłem dla tej jakże "niezbędnej" funkcji. Zauważyłem to coś w instrukcji,poczytałem i...odwróciłem kartkę. Miałem juz kilka cyfraków i NIGDY nie miałem takich problemów. Może dlatego ,że zamiast cegiel, kart testowych , kartek w kratkę robiłem .... zdjęcia ?
Wiem, głupi jestem,że robię tylko beznadziejne widoczki i nieudolne portrety zamiast jakże ambitnych ZDJĘĆ murów testowych w trójkątną kratke koloru szarego o zawartości światła 18% ale co ja na to poradzę? Może po prostu jestem ślepy i nie widzę rzeczy oczywistych ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dodam jeszcze,że kupiłem prawie nówkę 50D od takiego właśnie śrubkodłuba co to dla niego ważniejsze jest liczenie bad pixeli, focenie tabelek oraz ciągłe regulowanie szkieł względem aparatu
Gość był tak wk... ,że miesiąc temu sprzedał mi body(pudelko,fvat, papiery, instr, akku, ładowarka) z przebiegiem ok 3500 klatek za 2500 zł 
Z tego względu cieszy mnie to wasze podejście do sprawy, bo lubię tanio kupować.
Ostatnio edytowane przez agaj666 ; 03-03-2009 o 10:36
Powód: Automerged Doublepost
Uprawnienia umieszczania postów