a ja próbowalem sprzedać swoje 5D mk1 z ilością klapnięć poniżej 20 tys. z małą wadą - zarysowaniem od szybkozłączki sześciokątnej Manfrotto ze śrubami blokującymi i wszyscy kupujący oceniali ten aparat w sensie estetycznym więc (być może trafiłem na kupujących z kobiecym podejściem do kupowania) odpuściłem sobie i trzymam jako backup dla MK2. Puszka była tylko i wyłączni w studiu przydomowym. Wydaje mi się że wielu kupujących ma źle zdefiniowane wartości jeśli chodzi o stan sprzętu używanego. To chyba faktycznie jest tak jak z samochodami prosto od emeryta z niemiec...
Szukacie przegięcia cenowego odnośnie 5D MKII to popatrzcie tutaj: http://www.allegro.pl/item550024315_...d_mark_ii.html
czarny aparat z białym obiektywem ...
zaiteresowanych prosze o namiary na PW odpowiem dopiero za tydzień - musze wyjechać
pozdr.
Piotrek
E tam znikoma, właśnie wróciłem z giełdy (W-wa/Stodoła) były 3 puszki 5D, jedna z przebiegiem ok. 20.000 - 4.7, druga okazyjnie z ręki 4 tyś do zapłacenia ( przebieg nie udokumentowany , puszka -igła - na oko...) 3 - 5 tyś leżała na stoisku i kultowego sprzedawcy![]()
Swoją z małym przebiegiem w dobrym stanie ( po wymianie migawki) sprzedałem na allegro za 3900 jeszcze 3 mies. temu.
teraz foce 5DmkI i nowym mkII, czy było warto...? Tak w moim przypadku AF jest pewniejszy zwłaszcza podczas pracy z 85/1.2L i 50/1.2L
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a gdzie jest to przegięcie!?
To WIFI cena jest "normalna"
BG-E6 (Grip) możesz kupić za: 900 - 1200PLN
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No widać nie wiesz o czym piszesz ...
Ostatnio edytowane przez meian ; 08-02-2009 o 16:10 Powód: Automerged Doublepost