Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 103

Wątek: 5D - za ile?

Początki nałogu

Domyślnie

Tylko nie wiem czy podwyżki cen to jest dobry sposób na przetrwanie kryzysu.
    U nas na rynku widzę sporo obniżek różnych produktów (ciuchy, multimedia, książki ...itp) - przez co zrobiłem ostatnio masę nie planowanych zakupów, nie wiem czy to nie jest lepszy sposób bo jak ktoś kusi ceną to ja jestem skłonny wyłożyć kasę i założę się że nie tylko ja, kasa przepływa, gospodarka nie stoi w miejscu, a jak coś drożeje i to sporo to ja jeśli kupować nie muszę, zwyczajnie sobie czekam na lepsze czasy i ceny, a przy obecnym kryzysie zalegający sprzęt w magazynach chyba nie jest na rękę producentom sprzętu foto.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez albercikk ; 02-02-2009 o 16:18
    C - lustra, szkła i błysk

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Mam okazje kupic 5D 1.5 roczna jeszcze jest na gwarancji EU - podobno z przebiegiem 50 tys. Czy warto kupić? za 3700

Zablokowany
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta
    Mam okazje kupic 5D 1.5 roczna jeszcze jest na gwarancji EU - podobno z przebiegiem 50 tys. Czy warto kupić? za 3700
    IMHO moment nieodpowiedni na zakupy, a używany strach kupic. 5D to drogi sprzęt zazwyczaj zajechany na imprezach okolicznościowych. Raczej nikt o zdrowych zmysłach nie sprzeda 5D z małym przebiegiem bo na co zamieni??

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remol71 Zobacz posta
    IMHO moment nieodpowiedni na zakupy, a używany strach kupic. 5D to drogi sprzęt zazwyczaj zajechany na imprezach okolicznościowych. Raczej nikt o zdrowych zmysłach nie sprzeda 5D z małym przebiegiem bo na co zamieni??
    a juz myslalem ze to okazja szczegolnie jak na alegro chodza po 4500

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

adi760303, nie ma podobno. Cena mocno okazyjna, więc dla mnie w dobie raczej tej puszki za 4500 zbyt okazyjna. Na Żytnią i dokładnie ile ma strzelone trzeba określić.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remol71 Zobacz posta
    5D MK II?

Bo go po prostu stac na nowa pusze i chce sprzedac 'stara'?

Nie kazdy robi zaraz tysiace fotek na imprezach okolicznosciowych,
    a chec posiadania nowosci jest duza - co widac rowniez i tu na forum.
    No wiec jak ktos siega glebi do kieszeni po MK II to nie bedzie trzymal MK I tylko dlatego ze nie ma jeszcze 50.000. No chyba ze potrzebuje backup

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta
    wszystko zależy do czego ci potrzeba, jesli do amatorskiego pstrykania to masz jeszcze świat gwarancji na migawkę bo nastepne 50k

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    5D MK II?

Bo go po prostu stac na nowa pusze i chce sprzedac 'stara'?

Nie kazdy robi zaraz tysiace fotek na imprezach okolicznosciowych,
    a chec posiadania nowosci jest duza - co widac rowniez i tu na forum.
    No wiec jak ktos siega glebi do kieszeni po MK II to nie bedzie trzymal MK I tylko dlatego ze nie ma jeszcze 50.000. No chyba ze potrzebuje backup
    Takie rzeczy to raczej poza granicami naszego kochanego kraju :-D . Nie ma to jak mieć dobrego, sprawdzonego dostawce ;-) .

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Nie wiem jakie teraz są ceny, ale na początku grudnia kupiłem nówke - 300 klapnięć, za 3200 zł w przeliczeniu

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

niby tak, ale zauważ,że na tym forum kierunek migracji 5d-->mkII nie jest jakiś szalony. Z tego co czytam, to w większości jest to xxD -->mkII. Poprostu nowość jakkolwiek fajna nie zeelektryzowała. Jak juz kiedyś pisałem, z 5d jest ten problem,że dobra puszka jest trochę warta i ja na swoją gdybym zmieniał mam już zapisy bo tak jak napisaliście wydać 4,5k na aparat, który może być zajechany to nie sztuka, ale wydać 4,5k na aparat, który masz pewność,że ma te 50k i nie był zajechany, znasz specyfikę właściciela, to przy tych cenach okazja.

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów