Ja moja 5D wraz z obiektywem 24-105 4 L sprzedalem dzisiaj za 6200.... wychodzi na to ze puszka wyszla ponizej 4 tys.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
dalej szukam, ale z przebiegiem do 30k
Własnie kupiłem w FotoIt puszke za 4000, ponoc 24000 klatek. Puszka jest już na Żytniej do sprawdzenia i przeczyszczenia... zobaczymy na ile panowie z Foto it są śłowni i uczciwi![]()
Tak przy okazji..ile kosztuje taka usługa na Żytniej?
Digital manipulation kills photography.
za friko mi zrobili, ale papierka na dowód nie dali
Ja podobnie(w sensie tak maks. 2lata i 30k Ewentualnie jeżeli dobrze utrzymany zewnętrznie to do 50k.) no i żeby bez żadnych odprysków, obić i dużych otarć.
(Chyba, że tak jak Asiorek ma zarysowaną na dole od szybko złączki to ok)
Ogólnie wymagania wygórowane nie są myślę.
Moze jak rozwiąże się problem z dostępnością mkII to nasze allegro będzie wyglądać jak ebay w GB. Jak nie to ściągnę przez znajomych stamtąd. Można przyzwoitą puszkę razem z przesyłką do PL za ~ 3500 dostać(dużo jest podobno slightly amateur use z prebiegiem koło 10k podobno).
Tylko, że ja osobiście wolałbym tu na miejscu kupić sam obejrzeć itd. no ale jak nie da rady to nie. Tam wszyscy piszą, że powód sprzedaży to mkII więc jak w końcu u nas będą puszki dostępne to i na allegro przybędzie starych piątek w konkurencyjnych cenach. Oby.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk