Hmmm.... matryca? mam cos takiego? Co z oczu to z ... gruchy.Zamieszczone przez Kubak82
Miałem na myśli zewnetrzne oczyszczenie z pyłu plus tulejka, filterek i gwinty. Temu chyba nie szkodzi? Na matrycę w życiu ręki bym nie podniósł.
Hmmm.... matryca? mam cos takiego? Co z oczu to z ... gruchy.Zamieszczone przez Kubak82
Miałem na myśli zewnetrzne oczyszczenie z pyłu plus tulejka, filterek i gwinty. Temu chyba nie szkodzi? Na matrycę w życiu ręki bym nie podniósł.
tak sie domyslalem tylko, ze ten watek czytaja tez i poczatkujacy posiadacze lustrzanek (teraz taka moda nastala ;-) ) i im pomysł ze sprezonym powietrzem moze wydac sie intrygujacy..potem wciela go w zycie i bedzie kolejny watek z cyklu "mam brudna matryce - pomocy"Zamieszczone przez A610
.. wole wiec dmuchac na zimne i powiedziec jasno, gdyby ktos opacznie zrozumial twoja wypowiedz - do a610 tak, do matryc - nie
![]()
Ja zaczynam ze skromną małpką a czytam wszystkie wypowiedzi, informacja z jednego źródła to żadna informacja.Zamieszczone przez Kubak82
w pelni sie z Toba zgadzam.. tylko, ze coraz rzadziej ludziom (lub pewnej grupie ludzi) chce sie zadac sobie trud by szukac, czytac itp.. teraz latwizna jest w modzie i stad moja przezornosc ;-)Zamieszczone przez A610
pozdr.![]()