A skad mozesz wiedziec ile ja obiektywow L przerobilem? (ja albo znajomi albo wiarygodne opinie itp). Pisze o swoim stanie aktualnym. 17-40 to byl pojedynczy przypadek pokazujacy ze niektore egzemplarze L _moga_ byc wadliwe... a nie ze _wszystkie_ Lki to marketingowe wyciaganie kasyZamieszczone przez Angmar
, co probuje nam mmsza wcisnac.
Po prostu nie lubie takich uogolnien ze "znak L nic nie znaczy" ... o wiele rozsadniej brzmi "niektore eLki moga byc niedorobione" - i do czegos takiego nie mialbym zastrzezen, ale do uogolnien per "wszystkie" - mam.
Druga sprawa - zalecam wieksza powsciagliwosc w aluzjach do wieku, szczegolnie przy tak "ogromnym" stazu na tym forum![]()
(P,NMSP zawsze mnie smiesza zarzuty wiekowe 8) i lubie sie odgryzac bo sa na tym samym-niskim poziomie co aluzje postowe)
No i wlasnie o to mi chodzi - mmsza pisze o Lkach ogolnie, o wszystkich, mimo ze te nieudane to ulamek procenta i wg mnie nie ma uzasadnienia dla takiego uogolnienia, za to sa dowody na pojedyncze wadliwe egzemplarze i nikt temu nie bedzie zaprzeczal.Zamieszczone przez oskarkowy
A wracajac ze szkiel do body - moglby 1D MkII potaniec 8)