to jak tak dorzucę tylko linka, potwierdzającego prawdopodobność autentyczności tego PDFa tutaj.
Ale w takim razie to dla mnie rozczarowanie bardziej... Canon poszedł w stronę zmian sprzętu jakie serwuje użytkownikom Nikon![]()
to jak tak dorzucę tylko linka, potwierdzającego prawdopodobność autentyczności tego PDFa tutaj.
Ale w takim razie to dla mnie rozczarowanie bardziej... Canon poszedł w stronę zmian sprzętu jakie serwuje użytkownikom Nikon![]()
A co ten link potwierdza oprocz tego, ze jest jakis Jim Bowes pracujacy w firmie, ktora robila Canonowi kampanie reklamowa przy okazji 20D i drukarek PIXMA? Takie informacje mozna wygooglac w 15 sekund.Zamieszczone przez Kubaman
Zreszta chyba nie sadzisz ze firma reklamowa, obslugujaca takich gigantow rynkowych jak Canon, sklada foldery reklamowe w... PowerPoint'cie
Do takich zastosowan sluza troche inne programy - InDesign, Quark itepe. Ale widocznie autor tego fake'a albo ich nie posiadal, albo nie mial zielonego pojecia o ich obsludze. Dobrze, ze chociaz mial PowerPointa, bo do Notepada kiepsko sie grafike wrzuca ;-)
Kavoo, a umiesz czytać? podkreślenie moje:Zamieszczone przez kavoo
Zamieszczone przez Kubaman
Ja nie odnosze sie do slow Kubamana, tylko do tych "dowodow rzeczowych" ;-) znajdujacych sie pod podanym przez niego linkiem.Zamieszczone przez muflon
A tak kompletnie BTW to kompozycja slow w stwierdzeniu "potwierdzenie prawdopodobnosci" podoba mi sie wybitnie ;-)Conajmniej tak, jak "chyba na pewno" ;-)
Ostatnio edytowane przez kavoo ; 10-08-2005 o 13:33
No ba, tylko to jest człowiek osobiście odpowiedzialny za tę kampanię, a nie "jakiś" człowiek.Zamieszczone przez kavoo
nie kumamZreszta chyba nie sadzisz ze firma reklamowa, obslugujaca takich gigantow rynkowych jak Canon, sklada foldery reklamowe w... PowerPoint'cie, co ma PP do tego pliku? To jest o ile dobrze widzę Adobe PDF, i to jest standart dokumentacji Canona w sieci.
poza tym muflon dobrze podkreślił![]()
Co nie zmienia faktu, ze ta informacje mozna wygooglac w 15 sekund. Albo po prostu to wiedziec ;-)Zamieszczone przez Kubaman
Kliknij RPM na tym pliku i wybierz zakladke 'PDF' - tam sie dowiesz, ze ten plik zostal wygenerowany przy pomocy "Acrobat PDFMaker 7.0 para PowerPoint".Zamieszczone przez Kubaman
Nie mam pojecia z jakiego jezyka jest to "para", ale z pewnoscia nie jest to slowo angielskie... a wydawac by sie moglo ze ktos, kto nazywa sie Jim Bowes, powinien sie poslugiwac angielskim systemem i oprogramowaniem ;-)
Ale to juz tylko moje spekulacje![]()
To jest akurat dosc naiwny argument. Oczywiscie, ze dokument nie jestZamieszczone przez kavoo
w zaden sposob niczym oficjalnym, ani "skonczonym". Nie jest nawet
niczym poloficjalnym wyslanym do Canona, bo zadna agencja reklamowa
nie wyslalaby takiej jakosci gniota do klienta chocby to bylo tylko
na spotkanie trzech osob, ale...
Moze to byc pierwszy draft lub jak sie mowi u nas rough zrobiony na
czyms, co facet akurat lubi obslugiwac. Totalna bzdura, ze w "powaznej
firmie to sie uzywa tylko ...". Kazdy uzywa na roznych etapach tego co lubi
i pozwala mu osiagnac efekt potrzebny w danej chwili.
Moim zdaniem, JESLI jest to autentyk, to zostal w jakis sposob facetowi
wykradziony, gdy on zebral do kupy dane aparatu i wstawil placeholder
na zdjecia. BTW wspolczuje mu szczerze, bo pewnie jacys idioci juz do
niego wydzwaniaja, nie mowiac o calym balaganie, przez jaki przejdzie
on i agencja. Trudno sie po czyms takim wyczyscic, mimo, ze jest
sie pewnie niewinnym...
Przy okazji, jesli tak lubisz jezyki, to popraw sobie to motto w podpisie,
bo razi mnie za kazdym razem jak spojrze...
Jeśli chodzi o 5D to już jest ! - z tymże...Konica Minolta :grin: , więc pewnie Canon nie wypuści body o takim samym numerze/symboluZamieszczone przez nowy
Jeśli chodzi o polskie www Canona to faktycznie jest mega do bani... :-D
Nieee, to już jest naprawdę przegięcieTen DIGIC III na dole po prostu powala
Tyle że ten, kto to robił chyba zapomniał o spuście na vertical grip![]()
Muflon, spust jest, ale po drugiej stronie !!Zamieszczone przez muflon