Pokaż wyniki od 1 do 10 z 469

Wątek: Canon 5D - Następca 20D?

Widok wątkowy

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    mysle, ze wielu osobom by sie ten pomysl nie podobal - i to zarowno z tego, jak i z zoltego forum - bo sa onanistami najgorszej masci do nich zaliczam od dzis i Ciebie, po przeczytaniu kilku Twoich wypowiedzi na forum N.... jakos inaczej tam wygladasz oraz gadasz ale to Twoja sprawa.
    Aj tam, za powaznie do tego podchodzisz, lubie fotografie, jestem hobbysta-amatorem, rajcuja mnie wszelkie narzedzia do jej uprawiania :-) i juz. A ze jedne czy drugie narzedzie mi sie subiektywnie nie spodoba? To przeciez po to mamy bogactwo wyboru, to juz nie te czasy, kiedy cala noc stalem pod fotograficznym, bo mieli rzucic kilka Zenithow TTL. :-)

Dobrze, ze sa wszelkiej masci Minolty, Canony, Nikony, Pentaxy, Olki itp. itd. i ze najwiekszym zmartwieniem jest co wybrac :-) i ze mozna podyskutowac w nieskonczonosc o wyzszosci schabowego nad golonka :-)

PS. Inaczej wygladam, bo tam w avatarze jest moj syn ver. 1.0, a tutaj ver. 2.0. Wersja 2.0 jest niestety uparta i robi mi non stop zlosnika jak wyceluje na niego szklo :-)
    Ostatnio edytowane przez pn_ ; 24-08-2005 o 20:04

Uprawnienia umieszczania postów