Ja mam dzisiaj sandaly.Zamieszczone przez marcingreen
Ja mam dzisiaj sandaly.Zamieszczone przez marcingreen
tak bo sandały to nie buty tylko czapka i co to ma wspolnego z tematem watku?Zamieszczone przez pn_
Chyba Jac mowi o tym watkuZamieszczone przez pn_
![]()
dajcie spokoj, pn_ ma dzisiaj zly dzien ...z reszta spojrzcie na avatarZamieszczone przez Polaco
btw: na forum N ma zawsze jakas weselsza mine![]()
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 24-08-2005 o 17:12
za Twoja rada zerknalem na ,,zaprzyjaznione'' forum i co tam znalazlem o ,,koledze'' pn?Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
(o nowym (zapowiadanym dopiero) 5D)
,,Mnie to ani ziebi, ani grzeje, nie przesiade sie na Canona, bo badziewiascie sie obsluguje, do luftu szkla ma, no i te wieczne narzekania na AF...
Mialem pare dni 20D, wole D70, chociaz o oczko nizej stoi, a 350D to juz tragedia jak sie wezmie do reki. Moje dzieci maja zabawki lepszej jakosci. Dlatego po nastepcy 20D nie spodziewam sie wiele.''
(zrodlo: http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?t=12377)
sloma to nie tylko z sandalow mu wystaje, ale nawet spod pach![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Ojoj, przeca to nie ja :-)Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Ostatnio edytowane przez pn_ ; 24-08-2005 o 18:39
To nieladnie doszukiwac sie niecnych motywow u innych. W tym stwierdzeniu chodzilo mi tylko i wylacznie o subiektywne poczucie ergonomii, 20D jest super, ale ja wole D70, bo i cena (najbardziej) i obsluga i kitowy obiektyw mi sie bardziej podoba. A 350D naprawde mi sie nie podoba. Maly i strasznie plastikowy. Nie zmienia to faktu, ze fotki robi lepsze i 8mpx ma.Zamieszczone przez gawryl
A ze jezyk ciety? Hihi, toz to forum zolto-czarnych, nie?
Aj tam, sandaly wlasnie zdjalem, pachy wyczyscilem :-)Zamieszczone przez gawryl
Ostatnio edytowane przez pn_ ; 24-08-2005 o 18:29
Esteś spalony...Zamieszczone przez pn_
Słoma zawsze pozostanie...
No dobra, to nie wloze juz tych sandalow, wlasnie wygrzebalem w szafie stare trampki :-)Zamieszczone przez marcingreen
PS. Wiecie co, najbardziej marzy mi sie fuzja naszych dwoch ulubionych firm, mielibysmy aparat z ergonomia ala Nikon i jakoscia fotek ala Canon. Albo puszki Canona z mocowaniem do obiektywow Nikona. Albo...
No i jedno wspolne forum :-)
Ostatnio edytowane przez pn_ ; 24-08-2005 o 19:01