Strona 43 z 47 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 469

Wątek: Canon 5D - Następca 20D?

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Ktorego nadal nie ma wiec nie wiadomo do czego rownac
    Powoli... Do lutego sporo czasu... Poczekajmy na jakies wypociny konkurencji
    Ja mam nadzieje, ze to nie beda wypocimy, tylko porzadny aparat za rozsadna cene. Bo inaczej Nikon odpadnie, a wtedy i Canon spocznie na laurach nie majac konkurencji, i ceny nie beda spadaly...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    Po drugie, gdzieś Ty w moich postach takie bzdury wyczytal, bo albo mnie z kimś pomylileś albo brak u Ciebie zrozumienia slowa pisanego?
    Napisalem (w skrócie), że takiej marce, za takie pieniądze nie wolno wypuszczać bubli nawet w 1 promilu. Nie mają czegoś takiego jak dzial kontroli jakosci?
    Tu:
    Cytat Zamieszczone przez mmsza
    dzisiaj znak L niczego więcej nie zapewnia prócz wydania dużej ilości $
    Nie masz nigdzie statystycznych dowodow na to jaki procent czy promil eLek wylazl nieudany. Opinie niezadowolonych uzytkownikow nic nie znacza. Bo tych zadowolonych moze byc setki, tysiace razy wiecej ale siedza cicho - to samo co z FF/BF. A twoje stwierdzenie bylo wg mnie zbyt ogolnie ujete, niezaleznie od tego co chciales przekazac - tak mozna je bylo odebrac, jako zarzut "wszystkie L sa do d* " .
    A o braku zrozumienia slowa pisanego to idz na grupy newsowe podyskutowac - mnie tym nie sprowokujesz bo to pusta dyskusja pokazujaca tylko kto ile literek potrafi napisac

I proszę Cię bardzo - nie udowadniej na silę tego, że jak TY się wykosztowaleś na te czerwone literki w podpisie to musi oznaczać, że są to najlepsze szkla na świecie - bo tak nie jest.
    Gratuluje zrozumienia (ale o tym - na grupach prosze bo tam maja wprawe ). Napisalem tylko jak odebralem twoje slowa - ze przesadzasz i bezzasadnie generalizujesz. Nic mniej, nic wiecej. Tym bardziej nic na sile nie udowadniam a ty niepotrzebnie wspominasz o podpisie bo wszelkie takie wspominki wygladaja dla mnie po prostu jak zazdrosc :rolleyes: .
    Kluje cie w oczy moj/czyjs podpis? Wez kredyt tak jak ja i nie zagladaj wiecej innym do kieszeni bo to nieladnie.
    I z mojej strony EOT bo wiem ze i tak cos odpiszesz byle miec swoje na wierzchu 8)

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Ja mam nadzieje, ze to nie beda wypocimy, tylko porzadny aparat za rozsadna cene. Bo inaczej Nikon odpadnie, a wtedy i Canon spocznie na laurach nie majac konkurencji, i ceny nie beda spadaly...
    To chyba obawy bardzo wielu Canoniarzy...
    Niech ta ich dwiesetka bedzie dobra
    ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Niech ta ich dwiesetka bedzie dobra
    I niech nam jeszcze ktoś spróbuje powiedzieć, że źle życzymy [EDIT]żółtym znajomym... Toż my bardziej pragniemy u nich dobrej puszki, niż oni sami... :rolleyes:

EDIT: Thaks pn_... pomroczność jasna to się chyba nazywa... :rolleyes:
    Ostatnio edytowane przez rysiaczek ; 23-08-2005 o 09:13

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    I niech nam jeszcze ktoś spróbuje powiedzieć, że źle życzymy zielonym znajomym... Toż my bardziej pragniemy u nich dobrej puszki, niż oni sami... :rolleyes:
    Zielonym?!? Chyba 2 w nocy niektorym nie sluzy

kokos
    Guest

Domyślnie

No i jest 5D, jest tez lampa 430EX, wczoraj (22.08.2005) byla premiera, szczegoly: dpreview

Domyślnie

NIe dam rady wszystkich wątków przeczytać - naprodukowaliscie ich aż nadto. Co do eLek mam dwie i obydwie chodzą bardzo dobrze - mam też na myśli stan optyki. Robiłem testowe zdjęcia na pełnych dziurach 24-70 przy 2,8 oraz dla porównania 50 przy 1,4 - ostrości nastawaine przez 20D w punkt i naprawdę niewiele można zarzucić ostrości otrzymanych detali. Tylko niech mi ktoś podpowie jak to pokazać tu na forum ??? A co do 5D - czemu to tak drogie ma być ????
    Analog i cyfra

Zablokowany Awatar Fotonal
    Miasto
    W-wa, Floryda

Domyślnie

full frame 5D - $3299 (US) / €3459 (EU) !!??

to mam pytanie, czy to aby nastepna wersja w linii D30-D60-10D-20D ,
    czy moze po prostu okrojony 1D MkII dla ubozszych ???

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ani jedno ani drugie. Coś P0MIĘDZY 1ds a 20d. Tylko ta cena... Wszystko przez... Nikona

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DarekSzu
    Robiłem testowe zdjęcia na pełnych dziurach 24-70 przy 2,8 oraz dla porównania 50 przy 1,4 - ostrości nastawaine przez 20D w punkt i naprawdę niewiele można zarzucić ostrości otrzymanych detali. Tylko niech mi ktoś podpowie jak to pokazać tu na forum ???
    Musisz to wrzucić gdzieś na serwer i dać linka, a jak nie masz gdzie to możesz mi to przesłać na arkan(wywal_to)@arkan.net.pl to wrzucę to do siebie. Tylko w miarę możliwości zdjęcia z "pola", a nie tablic testowych.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Strona 43 z 47 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów