Pokaż wyniki od 1 do 10 z 469

Wątek: Canon 5D - Następca 20D?

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Następca mógłby robić takze ostre,przyzwoite fotki.Optyka nie kurzyłaby mi się w szafie.
    Wyslij mi . Oddam jak bedziesz potrzebowal i wrocisz z Olka do Canona

Co do moich przewidywan - stawiam na rozwiazanie mniej FPS z Fullframe (12-16 MP) oraz wiecej FPS z 1.6x *(8 MP ? )w jednej puszce w sredniowysokiej cenie (8-10 k zl) , z wykrywaniem na jakim mocowaniu podpiete szklo (EF-S,DC czy FF) i blokada na tym . Odpowiednik 3ki... moze sie zlituja i dadza spota ale weather-seal i wbudowanego gripa na pewno nie, E-TTL II obowiazkowy.
    I tyle z nowosci, raczej wiecej Canon nie rzuci ani zadnej przelomowej rewelacji typu lepszy wizjer, kadrowanie na LCD, wiekszej pojemnosci tonalnej antyszejku czy antybrudow na matrycy - jescze nie czas na to, wystarczy pare *******ek dodac.
    A przelomem w tanim segmencie moze byc cos w cenie 350D ale z drugim kolkiem i sensorem krzyzowym - dla wielu to wystarczy by sie przesiasc z 350D a Canon znowu zarobi 8)

Początki nałogu

Domyślnie Następca...

Vitez-nawet żonie nie pozwalam odłożyc do szafy tylko sam niosę.Dzieci to mają zakaz patrzenia na szkla a syn przebywania w tym samym pokoju.
    Cześć.Ch.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Vitez-nawet żonie nie pozwalam odłożyc do szafy tylko sam niosę.Dzieci to mają zakaz patrzenia na szkla a syn przebywania w tym samym pokoju.

Zazdroszcze... ciekawe kiedy ja osiagne ten stan uwielbienia dla sprzetu
    Co nie zmienia faktu ze skoro sie kurza to po co je trzymasz zamiast oddac/pozyczyc/sprzedac potrzebujacym?
    Chociazby tego 1200 L

Uprawnienia umieszczania postów