Strona 47 z 47 PierwszyPierwszy ... 37454647
Pokaż wyniki od 461 do 469 z 469

Wątek: Canon 5D - Następca 20D?

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    PS. Wiecie co, najbardziej marzy mi sie fuzja naszych dwoch ulubionych firm, mielibysmy aparat z ergonomia ala Nikon i jakoscia fotek ala Canon. Albo puszki Canona z mocowaniem do obiektywow Nikona. Albo...

No i jedno wspolne forum :-)
    ... i ceny z kosmosu.

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Fuzja IMHO popsula by rynek.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

mysle, ze wielu osobom by sie ten pomysl nie podobal - i to zarowno z tego, jak i z zoltego forum - bo sa onanistami najgorszej masci do nich zaliczam od dzis i Ciebie, po przeczytaniu kilku Twoich wypowiedzi na forum N.... jakos inaczej tam wygladasz oraz gadasz ale to Twoja sprawa.
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    mysle, ze wielu osobom by sie ten pomysl nie podobal - i to zarowno z tego, jak i z zoltego forum - bo sa onanistami najgorszej masci do nich zaliczam od dzis i Ciebie, po przeczytaniu kilku Twoich wypowiedzi na forum N.... jakos inaczej tam wygladasz oraz gadasz ale to Twoja sprawa.
    Aj tam, za powaznie do tego podchodzisz, lubie fotografie, jestem hobbysta-amatorem, rajcuja mnie wszelkie narzedzia do jej uprawiania :-) i juz. A ze jedne czy drugie narzedzie mi sie subiektywnie nie spodoba? To przeciez po to mamy bogactwo wyboru, to juz nie te czasy, kiedy cala noc stalem pod fotograficznym, bo mieli rzucic kilka Zenithow TTL. :-)

Dobrze, ze sa wszelkiej masci Minolty, Canony, Nikony, Pentaxy, Olki itp. itd. i ze najwiekszym zmartwieniem jest co wybrac :-) i ze mozna podyskutowac w nieskonczonosc o wyzszosci schabowego nad golonka :-)

PS. Inaczej wygladam, bo tam w avatarze jest moj syn ver. 1.0, a tutaj ver. 2.0. Wersja 2.0 jest niestety uparta i robi mi non stop zlosnika jak wyceluje na niego szklo :-)
    Ostatnio edytowane przez pn_ ; 24-08-2005 o 20:04

Miasto
    Bialystok

Domyślnie

PS. Inaczej wygladam, bo tam w avatarze jest moj syn ver. 1.0, a tutaj ver. 2.0. Wersja 2.0 jest niestety uparta i robi mi non stop zlosnika jak wyceluje na niego szklo :-)
    a widzisz? nawet dziecko sie krzywi na widok N popatrz na moj obrazek i zobaczysz, jak corka pieknie pozuje

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

a widzisz? nawet dziecko sie krzywi na widok N popatrz na moj obrazek i zobaczysz, jak corka pieknie pozuje
    Wyglada jakby mowila "gdzie z takim sprzetem do mnie"

Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Wyglada jakby mowila "gdzie z takim sprzetem do mnie"
    bo chce miec 1Ds

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

bo chce miec 1Ds
    Zuch dziewczyna, chce tylko to, co najlepsze :-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

No dobra, to nie wloze juz tych sandalow, wlasnie wygrzebalem w szafie stare trampki :-)

PS. Wiecie co, najbardziej marzy mi sie fuzja naszych dwoch ulubionych firm, mielibysmy aparat z ergonomia ala Nikon i jakoscia fotek ala Canon. Albo puszki Canona z mocowaniem do obiektywow Nikona. Albo...

ciekawostka! Można by zastanowić się nad tym na innym przykładzie. Ja tam się na samochodach nie znam (w przeciwieństwie do większości Polaków, którzy znają się na wszystkim, w szczególności na medycynie i informatyce ) ale Twoja propozycja to trochę tak jak by połączyć Toyotę i Hondę. Może i wykonalne tylko rynek się kurczy. Globalizacja, aby? Jeden dostawca tekstyliów - Adidas (ostatnio przecież zeżarł Reeboka), aparatów - Cakon (CAnon+niKON), samochodów - GM, itd., itp.

Chociaż może i teraz Nikon oraz Canon to jest trochę konkurencja taka jak na globalnym rynku napojów - można wybrać przecież: Colę albo Pepsi

Strona 47 z 47 PierwszyPierwszy ... 37454647

Uprawnienia umieszczania postów