wszystko sie zgadza :-) tylko nie w moskwie a w petersburgu, nie samochod a rower i nie rozdaja ale ukradli![]()
wszystko sie zgadza :-) tylko nie w moskwie a w petersburgu, nie samochod a rower i nie rozdaja ale ukradli![]()
Na wszystkie dwie?Zamieszczone przez Vitez
Wiesz... są ludzie, którzy przerobili więcej obiektywów L niż ty sobie wiosen liczysz, więc zalecam większą powściągliwość w ferowaniu takich wyroków na podstawie tak skromnego doświadczenia.
A jakie ma znaczenie liczba przerobionych elek? Vitez mowil wyraznie o jakosci...Zamieszczone przez Angmar
Takie, że ciężko o wiarygodną opinię o dorodności całej skrzynki jabłek, jeśli miało się w ręku tylko pierwsze lepsze dwa z brzegu.Zamieszczone przez pn_
Vitez, kup sobie Bilobil na poprawę pamięci, bo masz mechanizm wypierania nieprzyjemnych wspomnień - np. taki 17-40, który miałeś..., a jak już se przypomnisz, to przestaniesz "cudzołożyć"Zamieszczone przez Vitez
![]()
Pentax K-5 II, Leica M9
Hmm, jeśli to prawda to w sumie nie tak źle... - nie zepsuli za dużoZamieszczone przez Wiesiek_TGF
Pytanie może głupie: co oprócz LCD i bufora (choć co do tego tez nie jestem pewien - to mógł być "hidden feature") wymaga zmian innych niż firmware? Mam tylko nadzieję, że Canon tych "rewolucyjnych zmian" nie potraktuje jako pretekst do podbicia ceny o kilkaset $ :-/
- większy bufor zdjęciowy, do 48 zdjęć JPEG i 22 RAW w serii
- zapis na oddzielne karty plików RAW+JPEG
- nowe menu Picture Style
- monitor LCD o rozdzielczości 2,5 cala
- automatyczne tworzenie folderów powyżej 9999 zdjęcia
- powiększenie zdjęcia w trybie szybkiego podglądu
- łatwiejsze przełączanie zapisu między kartami
- opcja Low level Format dla kart pamięci
- możliwość oznaczania plików czteroliterowym skrótem
- nowa opcjonalna matówka Ec-S
- nowa wersja oprogramowania DPP v2.0
Edit: jeszcze fajny cytat:Hihi, już to widzę jak wszyscy posiadacze 1Dmk2 wyrzucają go i lecą do sklepu wydać kilka k$ żeby mieć większy LCDAle żarty na bok, "enka" otrzymała kilka zmian, które mogą skłonić dotychczasowych użytkowników do zmiany modelu na nowszy.![]()
No nie ukrywam, że dokładnie to samo wspomnienie, choć zdecydowane delikatniej sformułowane rzuciło mi się na pamięć.. Vitez, przecież ja na Twoim 17-40 nauczyłem się, że eLki jednak mogą być wadliwe.. A nigdy wcześniej i nigdy później tego nie widziałem..Zamieszczone przez Arkan
Jarek
Jest już cały wysyp Canonów!
http://www.dpreview.com/
Pzdr
Grzegorz
Grzechu
http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3
No i niektorzy sie doczekali - kredyty mozna zaciagacZamieszczone przez gzak
Mnie zainteresowalo szkielko 70-300/4-5.6 IS USM - czekam na pierwsze sample.
Powiem tak: 3500 euro za body. Dla mnie, hobbysty-amatora, jest to wylacznie ciekawostka dropsa :-)Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]