zadużo niemogą ulepszyć bo następnej wersji już nikt niekupi bo będzie prawie idealnaZamieszczone przez Jac
zadużo niemogą ulepszyć bo następnej wersji już nikt niekupi bo będzie prawie idealnaZamieszczone przez Jac
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
Jaki 15 polowy AF, wrrrr, ja juz tych punktow mam wystarczajaco i czasem zmienianie ich jest klopotliwe. Nie wyobrazam sobie jak to robia Ci co maja 1-ki. Ale znajac dzial marketingu Canona to wszystko jest mozliwe...Zamieszczone przez Jac
EDIT
Ps.: Wiedzialem ze ten watek sie pojawi, zawsze sie takie pojawiaja pare miesiecy przed targami foto![]()
Ostatnio edytowane przez Polaco ; 13-07-2005 o 06:44
Szkoda że zdjęli z anteny koncert życzeń, bo jakbyście wysłali swoje marzenia do Krystyny Loski, to japońce na pewno by zmiękły.
EOS 5D MIII, MI | 17-40/4L + 24-70/2.8L + 70-200/4L | 600EX-RT + 550EX
noo a serio to moze taki ultradzwiekowy "przedmuchiwacz" matrycy jak w olympusach?![]()
Wizjer 100% mysle ze moze... Zobaczymy czy Canon zmieni polityke i udostepni funkcje z jedynek klase nizejKlientela naciska. Wymienne matowki i spot to samo.
Ale kto wtedy bedzie eLki kupowal jak wszyscy nakupia matowek z klinami i zaczna skupowac zeissy od contaxow albo m42
LCD chyba napewno... Jakis czas juz pracuja nad swoimi wyswietlaczami i mysle ze cos swojego zamiast tego sony mozna oczekiwac. No i chyba pora wrzucic ze 2 cale najmniej.
Nad syfami tez juz w wywiadzie niedawno pisali ze maja ale nie chcieli kosztow podnosic w obecnych puszkach. Pewnie cos tam dorzuca.
Pelnej matrycy nie musza. Ale megapixeli moga upchnacJak dorzuca ze dwa czy cztery mpix i nie wzrosnie zastraszajaco szum to samo to powinno duzo dac szumofobom. Wspolczynnik rozmiar szumu do rozmiaru detali sie poprawi.
No i kosmetyka... Moze drzwiczki od cf'a... Moze ISO na wyswietlacz i do wizjera... Takie tam
Moze cos w firmware? Jakis samowyzwalacz programowalny i interwal (tylko co wtedy z tymi wezykami z interwalem). Albo bezprzewodowa praca z lampami (tylko ze znowu w parade wchodzi st-e2). Moze WiFi? Tak... tez znowu wchodzi w parade dokrecany badziew (bo drogi).
A ja najchetniej zobaczyl bym wiecej szkiel (nie... nie gniotow z analoga podpicowanych na ef-s'a) i nieco poprawek w algorytmach AF'a. Na dokladnosc z jedynek chyba nie ma co liczyc.
...
to ja jeszcze firewire poproszeZamieszczone przez KuchateK
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Nie lepiej wifi? Zrzucalo by zdjecia od razu do jakiegos libretto (toshiba wielkosci kasety video) albo laptopa w plecakuZamieszczone przez Riccardo
![]()
...
a ja bym chciał...żeby wymieniali następców 20-tki na już używane 350-tki :-)))
a tak poważnie to w nowym przydałby się większy LCD również z podglądem rzeczywistym i nie tylko w gwiaździstą noc...i kitowe szkło klasy nikkora 18-70 i w takiej też cenie; podświetlane przyciski to też dobry pomysł; wędrowanie w góre z pojemnością matrycy chyba powoli traci sens...
no_kya
canony i sigmy i różne dodatki
No wlasnie laptopa mam z firewire. A karte wifi musialbym dokupicZamieszczone przez KuchateK
Choc z drugiej strony moglby miec wbudowane ze 4 gb flasha![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Co to PSP?Zamieszczone przez snowboarder
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh