Strona 2 z 37 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 469

Wątek: Canon 5D - Następca 20D?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    wystarczy jak by dorzucili spota 1% :-) i mnijesze szumy, powiedzmy o 40% 15 polowy AF, wymienne matowki ze 100% kryciem i jasny wizjer...mam wymieniac dalej?
    zadużo niemogą ulepszyć bo następnej wersji już nikt niekupi bo będzie prawie idealna
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    wystarczy jak by dorzucili spota 1% :-) i mnijesze szumy, powiedzmy o 40% 15 polowy AF, wymienne matowki ze 100% kryciem i jasny wizjer...mam wymieniac dalej?
    Jaki 15 polowy AF, wrrrr, ja juz tych punktow mam wystarczajaco i czasem zmienianie ich jest klopotliwe. Nie wyobrazam sobie jak to robia Ci co maja 1-ki. Ale znajac dzial marketingu Canona to wszystko jest mozliwe...

EDIT
    Ps.: Wiedzialem ze ten watek sie pojawi, zawsze sie takie pojawiaja pare miesiecy przed targami foto
    Ostatnio edytowane przez Polaco ; 13-07-2005 o 06:44
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Dopiero zaczyna Awatar maverick

Domyślnie

Szkoda że zdjęli z anteny koncert życzeń, bo jakbyście wysłali swoje marzenia do Krystyny Loski, to japońce na pewno by zmiękły.
    EOS 5D MIII, MI | 17-40/4L + 24-70/2.8L + 70-200/4L | 600EX-RT + 550EX

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

noo a serio to moze taki ultradzwiekowy "przedmuchiwacz" matrycy jak w olympusach?

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Wizjer 100% mysle ze moze... Zobaczymy czy Canon zmieni polityke i udostepni funkcje z jedynek klase nizej Klientela naciska. Wymienne matowki i spot to samo.
    Ale kto wtedy bedzie eLki kupowal jak wszyscy nakupia matowek z klinami i zaczna skupowac zeissy od contaxow albo m42

LCD chyba napewno... Jakis czas juz pracuja nad swoimi wyswietlaczami i mysle ze cos swojego zamiast tego sony mozna oczekiwac. No i chyba pora wrzucic ze 2 cale najmniej.

Nad syfami tez juz w wywiadzie niedawno pisali ze maja ale nie chcieli kosztow podnosic w obecnych puszkach. Pewnie cos tam dorzuca.

Pelnej matrycy nie musza. Ale megapixeli moga upchnac Jak dorzuca ze dwa czy cztery mpix i nie wzrosnie zastraszajaco szum to samo to powinno duzo dac szumofobom. Wspolczynnik rozmiar szumu do rozmiaru detali sie poprawi.

No i kosmetyka... Moze drzwiczki od cf'a... Moze ISO na wyswietlacz i do wizjera... Takie tam

Moze cos w firmware? Jakis samowyzwalacz programowalny i interwal (tylko co wtedy z tymi wezykami z interwalem). Albo bezprzewodowa praca z lampami (tylko ze znowu w parade wchodzi st-e2). Moze WiFi? Tak... tez znowu wchodzi w parade dokrecany badziew (bo drogi).

A ja najchetniej zobaczyl bym wiecej szkiel (nie... nie gniotow z analoga podpicowanych na ef-s'a) i nieco poprawek w algorytmach AF'a. Na dokladnosc z jedynek chyba nie ma co liczyc.
    ...

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Wizjer 100% mysle ze moze... Zobaczymy czy Canon zmieni polityke i udostepni funkcje z jedynek klase nizej Klientela naciska. Wymienne matowki i spot to samo.
    to ja jeszcze firewire poprosze
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Riccardo
    to ja jeszcze firewire poprosze
    Nie lepiej wifi? Zrzucalo by zdjecia od razu do jakiegos libretto (toshiba wielkosci kasety video) albo laptopa w plecaku
    ...

Coś już napisał Awatar no_kya
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

a ja bym chciał...żeby wymieniali następców 20-tki na już używane 350-tki :-)))
    a tak poważnie to w nowym przydałby się większy LCD również z podglądem rzeczywistym i nie tylko w gwiaździstą noc...i kitowe szkło klasy nikkora 18-70 i w takiej też cenie; podświetlane przyciski to też dobry pomysł; wędrowanie w góre z pojemnością matrycy chyba powoli traci sens...
    no_kya
    canony i sigmy i różne dodatki

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Nie lepiej wifi? Zrzucalo by zdjecia od razu do jakiegos libretto (toshiba wielkosci kasety video) albo laptopa w plecaku
    No wlasnie laptopa mam z firewire. A karte wifi musialbym dokupic
    Choc z drugiej strony moglby miec wbudowane ze 4 gb flasha
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder
    LCD w PSP za $250 bije Canona (i Apple'a)
    na glowe.
    Co to PSP?
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Strona 2 z 37 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów