Dokaldnie, z wystaw jest jeszcze PMA na Florydzie, co roku w lutym.Zamieszczone przez kavoo
Ale nie ma mozliwosci, by ten raban wytrzymal do lutego :-)
Dokaldnie, z wystaw jest jeszcze PMA na Florydzie, co roku w lutym.Zamieszczone przez kavoo
Ale nie ma mozliwosci, by ten raban wytrzymal do lutego :-)
ledwo sobie na jeden uzbierałem, a już trzeba zacząć na następnyZamieszczone przez snowboarder
![]()
![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
ja znalazłem takie małe info na dpreview:
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=14085386
pzdr.
Aukcja sie konczy w poniedzialek a juz chetnych sporo i to za satysfakcjonujaca cene... zdazylem chyba w ostatniej chwili 8) .Zamieszczone przez snowboarder
Oczywiscie zadnej nowosci nie bede kupowal jeszcze goracej - niech potestuja, pokaze mozliwosci, spadnie cena troszke... wtedy moze 20D 'awansuje' na pozycje backupowego body![]()
A ja powiem tak:
Wszystko wskazuje na to, że ten tweener będzie platformą testową dla przyszłej zunifikowanej serii 1. Skoro to będzie test płatny (my płacimy, oni poprawiają ale już nie w naszym body) to ja mam to w de. Znowu wyjdzie Err99, banding na wysokich ISO, i inne takie.
Mi jak zwykle brakuje światła. Na grila pod kasztanem o 23:00 ISO 3200 i f/1.8 1/30s (20mm) to za mało więc ja w tym roku uderzam w stronę 85L wciąż czekając na 50L f/1.2. Może kiedyś ...
Statywy sa nieco tansze niz 85 LZamieszczone przez gietrzy
![]()
mam nadzieje, ze Canon odswierzy w koncu 85/1,2, a 50/1,2 to juz bylby nadmiar szczescia (choc 35/1,2 tez bylby milutkiZamieszczone przez gietrzy
![]()
Myslisz ze jest rynek na tak jasne szka ?Zamieszczone przez sven
Canon ostatnio bawi sie w same EF-S'y (niestety) i zadnych nowych szkiel na EF nie wypuscilo w ostatnim czasie![]()