Moglibyscie powiedziec cos wiecej o tych targach? Co to za targi i kiedy beda?
Moglibyscie powiedziec cos wiecej o tych targach? Co to za targi i kiedy beda?
jezeli dobrze kojarze to chodzi o "photokine" ktora odbedzie sie pod koniec wrzesnia
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Snowboarder, to sa jakies domysly czy jakies oficjalne stanowisko Canona, bo ostatnio pisales ze: "Kurcze, nie moge wycisnac nic konkretnego z mojego "zrodla"", wiec ja juz nie wiem o co chodziZamieszczone przez snowboarder
![]()
Calkiem dobrze kojarzysz, choc nie do konca ;-)Zamieszczone przez thorin
Photokina faktycznie odbedzie sie pod koniec wrzesnia (26.09-1.10), tyle, ze... za rok z kawalkiem ;-)
Tak sie właśne zastanawiam czy przed wejściem na rynek nowego modelu/modeli opychać 10D za niewielkie pieniadze czy zostawić i dokupić drugie, nowe body. Jakiś backup by się w końcu przydał.
"Oficjalne" to bedzie, jak Canon wyda oficjalny komunikat :-)Zamieszczone przez Polaco
Znam po prostu kogos, kto pracuje w znanej firmie wspolpracujacej
z Canonem i cos mu sie tam wymsknelo... Choc nie jest on napewno na
pierwszej linii frontu, to jego praca wymaga takiej wiedzy wczesniej.
Wnioskuje, ze skoro on juz cos wspomina, to nie jest to juz jakas totalna
tajemnica. Ale jak wiadomo, poki ten oficjalny komunikat sie nie okaze,
wszystko sie moze zmienic...
Dodatkowo coraz wiecej fotografow wrecz otwarcie przyznaje, ze wie,
lecz podpisalo i jak powie, to czekac ich bedzie wycieczka do sadu.
Takze na mur cos nadchodzi.
Bardzo lubie tego typu napięcie i oczekiwanie![]()
Wszyscy czekają na nowy model jak na jakies objawienie, a jak juz się pojawi to zaczną się masowe przesiadki i testowanie sprzetu.
I znów na grupie zrobi się jak w ulu...![]()
Zamieszczone przez kavoo
no patrz... kto by pomyslal, szwaby organizuja takie targi chyba wedle faz ksiezyca albo wedluga kalendarza wyborczego
a powaznie, no to mnie oswieciles Kavoo (no tak, fotografia to nie motoryzacja, genewa co rok a w fotografii malo nowosci), nie mialem pojecia ze to co dwa lata, mam za to "ZOOM" z zeszlego roku gdzie to wszystko opisuja, na rok 2004 w kolonii... moze jaka delegacja w przyszlym roku na photokine ?
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Trzeba by poszukać jakiegoś sponsoramoze jaka delegacja w przyszlym roku na photokine ?![]()
OK, wlasnie odkrylem troche wiecej elementow tej ukladanki.Zamieszczone przez snowboarder
Jeden duzy sklep u nas przestal zamawiac nowe 20d, ma sprzedac to,
co ma i koniec. A jeden ze wspomnianych wyzej fotografow DZISIAJ
sprzedal swoje 20d (!). To juz naprawde daje do myslenia...
Gdyby nie moje wakacje za trzy tygodnie, nie wiem czy bym nie
zaryzykowal poki moge dostac cos za mojego ;-)
Nie wierze, by nastepca 20d mial FF. Takze wszystko wskazuje na
dwa aparaty...