Od soboty próbuje kupić 85 1.8 w warszawie, ale nie na zamówienie tylko normalnie pojechać obejrzeć wybrać wziąć,i nie maWszystkie które odwiedziłem lub obdzwoniłem mimo opisu na stronie,że maja, rzeczywiście nie maja -dopiero na zamówienie.eh a tak chciałem kupić
i jak się ceny kszałtują za nowe. Bo kupiłem używkę za 1025 i się muszę dowartościować,że nie przepłaciłem.
okolo 1200-1300 w euro rtv agd na stronie maja za 1374 nawet byłem skłonny zapłacic byle by mieć ale niestety u niech w sklepach nie ma równieżtak więc nie przepłaciłeś gratuluje zakupu
![]()
A sprawdzaliście tu : http://fotoforma.pl/obiektywy-canon-...l_110_155.html
dzisiaj odwiedziłem sklep Foto-plus w Krakowie na ul.Studenckiej. Półka Canona dość obficie zapełniona, na stanie po kilka egzemplarzy, można podpiąć, sprawdzić, wybrać...
ale nowe ceny to masakra!!! Praktycznie dostępne wszytkie szkiełka.
Szczegóły: www.foto-plus.pl
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
Jeśli był wtedy w sklepie duży nowofunland to piszesz pewnie o mnie. Jestem bardzo zadowolony z tego szkła. Tamtego dnia byłem w wielu sklepach ale nigdzie nie mieli tego obiektywu poza marketem w cenie >4kpln. W tej chwili chyba nowego nie wyrwie się za mniej niż 2600pln.
dzisiaj w MM w RZeszowie za 2599 (chyba , ale pomylilem sie nie duzo).
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Ja kupiłem kilka dni temu w interfoto za 2800. Wiem, że fotoplus miał jeszcze ale troszkę drożej.