Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: obiektyw 70-200 L

Bywalec Awatar krzy
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

ksytek na niepełnej klatce też działa, do tego świetnie!, masz wtedy zooma 320 mm, gwarantowane zerowe winietowanie, a jak zobaczysz zdjęcia z elki to zrozumiesz resztę... to mój ulubiony obiektyw! również do krajobrazu i nawet do portretów !!!
    Jeśli dasz radę to kupuj wersję z IS, jeśli nie, to ustaw centralny punkt AF, mocno trzymaj sprzęt i ... udanych zdjęć.

Jeśli na rajdy i myślisz o filtrze to oczywiście najlepszy jaki możesz, żeby nie zepsuć jakości.
    Ostatnio edytowane przez krzy ; 27-01-2009 o 19:13

marcooos
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wuja Zobacz posta
    obiektyw doskonale nadaje się do sportu
    kilka fotek z rajdu EF 70-200 mm f/4L + 30D
    http://wujawuja.republika.pl/paczka6
    Sprzęt fajny, okazja też niezła tylko dlaczego zawsze centralny kadr (z nielicznymi wyjątkami). Daj tym kierowcą trochę miejsca przed maską będzie duuuuuużo lepiej.

Co do obiektywu - nie mam ale zapinałem do swojej puszki i musze powiedzieć "że to jest coś" !!
    Jak jest kasa to trzeba brać.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dzięki za informację i za zdjęcia poglądowe
    co do wersji IS z chęcią ale kupiłem teraz dosłownie w zeszłym tygodniu body 30D, tamrona 17-50 i lampe 580ex II plecak i takie tam i cienko z kasą jak narazie
    obiektyw chcę (nie bede ukrywał bo nie ma po co) żeby kumpel mi kupił za aparat mojego byłego eos-a 350D który mu sprzedałem no i różnicę dopłacił

Uzależniony

Domyślnie

no to zrobiłeś całkiem niezły interes na tej 350-ce
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

70-200 super sprawuje się z 350,400,30 i 40 „D”. Testowałem (czytaj) bawiłem się na tych body z tym szkiełkiem. Za każdym razem sprawował się bez problemów. Teraz używam go z 400D i jestem zachwycony!

Coś już napisał

Domyślnie

Rewelacyjny obiektyw. Jak możesz to bierz a sam potem stwierdzisz i zobaczysz. Nie będziesz żałował żadnej wydanej złotówki

Zablokowany

Domyślnie

...szklo ekstra jesli ktos wie co z nim zrobic i z gory ma okreslony cel, swiadomie; kupilem niegdys do portretow i okazal sie dla mnie za waski; sprzedalem; ale wszelkie opinie o nim potwierdzam nt plastyki, ostrosci i sposobu wykonania; spokojnie mozesz brac ale nie za te cene na pewno ktora podales w linku na poczatku; swobodnie mozesz tez kupic z drugiej reki nie obawiajaca sie o nic; sam tak zrobilem; uzywka eLka jesli nie jest zajechana gdzies na safarii itp to nie rozni sie niczym od nowego egzemplarza; nowki chodza teraz jakos po 1800zl uzywke widzialem nawet kiedys jak poszla za 1430zl (co mnie nieco irytuje)....

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rubio Zobacz posta
    swobodnie mozesz tez kupic z drugiej reki nie obawiajaca sie o nic; sam tak zrobilem; uzywka eLka jesli nie jest zajechana gdzies na safarii itp to nie rozni sie niczym od nowego egzemplarza; nowki chodza teraz jakos po 1800zl uzywke widzialem nawet kiedys jak poszla za 1430zl (co mnie nieco irytuje)....
    Tzn. co konkretnie cię irytuje? Że za tanio?

Domyślnie

Prawdziwy klasyk ja używam go do plenerów na kotletach, nic dodać nic ująć, jeśli mocno trzymasz wystarczy ci f4 ale z IS na pewno lepiej by było, co do ceny to zawsze jest pojęciem względnym zależy jak kto użytkuje. Czasami kilkuletni jest w lepszej kondycji niż nowszy ale użytkowany że nazwę zawodowo w extremalnych warunkach. Decyzja i tak należy do Ciebie, u dobrego Canoniera powinno być takie szkło.
    Canon FF i słoików kilka

Bywalec Awatar dream catcher
    Miasto
    Oświęcim

Domyślnie

b. dobry instrument, będziesz zadowolony U mnie z 40d współpracuje wyśmienicie.
    Jeśli chcesz kupić nowy to polecam http://sklep.foto.studio.linuxpl.eu/...ct/show/id/221 , jeśli używany (imo najlepsza opcja) to dział "SPRZEDAM" na CB
    [QUOTE]"...baba ma ciało, baba ma duszę, baba emituje ciepło, bytowanie bez baby, to po prostu bywa piekło..."

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów