Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: [Warszawa] I Plener Klubu Miesięcznika Lustrzanka „Przemijający Świat-Ulica Stalowa"

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Lista Plener
    1Sergiusz

Lista warsztaty
    1Sergiusz
    U mnie działa:-D

Co do Legnicy to i na nią pewnie przyjdzie kolej, być może i co druga ulica tak wygląda ale czy choć jedna jest Stalowa?

Co do legitymacji napiszę co i jak po niedzieli. Czasopismo jest dostępne w Empiku.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To ja może dam dobry przykład jak należy się wpisywać - kopiujecie listę i się dopisujecie na końcu z kolejnym numerkiem. Nie wiem kto na warsztaty chętny, więc dotychczasowych chętnych tylko na plener dopisuję na razie:

Lista Plener
    1 Sergiusz
    2 enter
    3 odi
    4 airhead
    5 Kargulo

Lista warsztaty
    1Sergiusz

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To ja może dam dobry przykład jak należy się wpisywać - kopiujecie listę i się dopisujecie na końcu z kolejnym numerkiem. Nie wiem kto na warsztaty chętny, więc dotychczasowych chętnych tylko na plener dopisuję na razie:
    [/B]
    Ja bym się chętnie i na warsztaty wybrał, ale "legitymacja członkowska"..
    pkt 8 regulaminu

Nikoden
    Guest

Domyślnie

Lista Plener
    1 Sergiusz
    2 enter
    3 odi
    4 airhead
    5 Kargulo
    6 Eosiak
    7 Nikoden

Mam nadzieję, że jednak plener się odbędzie.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odi Zobacz posta
    Ja bym się chętnie i na warsztaty wybrał, ale "legitymacja członkowska"..
    Pytaj Sergiusza, podobno jest skłonny do negocjacji (nie, nie wiem co pija najchętniej ).

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Klub Czasopisma Lustrzanka.
    Klub Czasopisma Lustrzanka nie jest żadną organizacją, stowarzyszeniem nie posiada formy prawnej a obecność w nim nie zobowiązuje nikogo do niczego. Mało tego na dzień dzisiejszy tak naprawdę nie istnieje.

Na tym czy innym Forum od czasu do czasu pojawia się wątek dotyczący legitymacji prasowej. Pojawia się, cieszy się popularnością i znika lub się kończy wnioskiem jak samodzielnie sobie taką zrobić. Wystarczą nożyczki, drukarka, trochę gumy arabskiej i gotowe. Ale posiadacz takowej starając się przy jej pomocy gdzieś wkręcić zawsze ma świadomość drobnego oszustwa i mniejszą lub większą nadzieję, że prawda nie ujrzy światła dziennego. Od jakiegoś czasu zastanawiałem się jak „wyprodukować” legitymację, która z jednej strony będzie mogła pomóc przy wykonywaniu zdjęć a z drugiej nie będzie legitymacją prasową z prawdziwego zdarzenia. Stąd narodził się pomysł Klubu czasopisma Lustrzanka. Każda osoba, która drogą kupna wykupi prenumeratę czasopisma Lustrzanka otrzyma legitymację klubu. Legitymacja nie jest Legitymacją Prasową ale wygląda podobnie http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=996
    i jest na niej jasno napisana prośba w umożliwieniu wykonywania zdjęć, które jej posiadacz ma prawo publikować w naszym czasopiśmie. Mało tego jest możliwość weryfikacji czy posiadacz legitymacji jest tym za kogo się podaje i w przypadku prośby jakiegoś organizatora będziemy to potwierdzać lub w miarę możliwości pomagać (Ale tylko drogą mailową. już to robiliśmy w przypadku pikniku lotniczego i jakiegoś koncertu i się udało). Jeśli ktoś ma ochotę na fotografowanie z zacięciem fotoreporterskim to Klub Czasopisma Lustrzanka jest dobrą drogą do uzyskania prawdziwej legitymacji w naszym czy innym czasopiśmie. Do tego każdy dostaje 12 numerów czasopisma i zniżki lub bezpłatne wejściówki na różne imprezy organizowane przez nasze czasopismo. Przykładem niech będą warsztaty po plenerze.

Piję herbatę mrożoną bez cukru ( i prądu )
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Klub Czasopisma Lustrzanka.

Piję herbatę mrożoną bez cukru ( i prądu )
    Ok, to wiele wyjaśnia. Tak czy siak na plenerek się piszę, już w sumie jestem zapisany Natomiast co do legitki to zajdzie z następnym numerem gazety, bo wtedy zrobię prenumeratę.
    Bo raczej za herbatę (bez prądu) to się nie dostanę:P
    pkt 8 regulaminu

Uprawnienia umieszczania postów