Szkoda...było świetnie. Na zdjęcia przyjdzie czasmoje właśnie zrzucają się na kompa.
Szkoda...było świetnie. Na zdjęcia przyjdzie czasmoje właśnie zrzucają się na kompa.
Powoli się wyprzedaję...aktualnie tylko 5d MKII | 24-105 f4,0 |
Ja również dziękuję za dzisiejsze spotkanie. Było bardzo fajnie, pogoda dopisała i mam nadzieję że uda nam się częściej w ten sposób spędzać wolny czas.
Pozdrawiam również oczywiście Dorotę i dziękujemy że wytrwała do końca.
Bartek
EOS40d + S17-35ex + S28-70ex + C70-200 f/4 L
Dziękuję wszystkim za przybycie. Pogoda zgodnie z wcześniejszym zamówieniem okazała się świetna i mam nadzieję, że udało się zrobić wiele udanych ujęć. Z tego co wiem jeden z uczestników odwiedził nawet mieszkanie prywatne oczywiście w celu fotograficznym. Każdy z uczestników może opublikować zdjęcia z pleneru w czasopiśmie Lustrzanka. Niebawem podam datę następnego pleneru.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Faktycznie, może następnym razem jak będę zamawiał w Tokio pogodę na plener to i zamówię trochę ostrości bo i mnie nie sztymowała.
Więcej zdjęć z pleneru zamieściłem w galerii PLENER pod adresem www.warsztatyfoto.com.pl
Last edited by Sergiusz; 23-02-2009 at 01:40 PM.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Swietne zdjecia.
Jako ze nie bylem z wami w plenerze nie wiem czy wypada zamiescic kilka moich zdjec ktore robilem na Stalowej w maju 2008.
Prosze moderatora o wypowiedzenie sie.
sztajmes
Last edited by sztajmes; 23-02-2009 at 09:36 PM.