Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: [trojmiasto] PhotoDay 3.0

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

eee, jak taka będzie frekwencja to trochę strach iść... Przewiduję przytłaczającą przewagę Czarnych Karłów a że Blade`m nie jestem, choć widzialem wszystkie części, to może być podbramkowo...Chyba że wezme swojeo Analoga N70 i będę udawać że jestem kolegą Vadera. Już pewnie nie pamiętacie jak było w Stoczni... my metr pięćdziesiąt w kapeluszu a od nich same Szafy
    You_Me_Kan`on

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Trochę późno opublikowali ta informacje o PhotoDay3.0. Prawdopodobnie tez mnie nie będzie, za to spróbuje wyrobić się na PD3.5.
    Z tego, co pamiętam to podczas porannego pleneru w Gdańsku zrobiliśmy kilka fotek tego kościoła, ktoś nawet powiedział, że jest jakiś statyczny i nudny...

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

hmm.. grunt to dobra frekwencja!:-) Ja w zasadzie już w sobote powinienem wyjechać, ale jeśli uda się porozmaiac z przełożonymi, to moze uda się zjawić..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Mnie lekko przeraża okolica, w której będzie ta impreza foto. Jakoś nie mam przekonania do Przeróbki i okolic dzielnicy Stogi. W większej grupie to może i jest bezpiecznie, ale tubylcy zazwyczaj czają sie większymi grupkami i są ubrani w zamaskowane stroje z 3 paskami. Kiedyś miałem taką sytuacje podczas focenia produkcji jachtów w byłej stoczni „Conrada Korzeniowskiego” przy ul. Siennej. Na szczęście tubylcy nie byli światowi i na widok mojego body, któryś stwierdził, że nie warto brać takiego dużego aparatu, bo to jakaś ruska produkcja Za 50 zł (400D+grip+70-200). Wtedy mi się udało...uff

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

nie płacz Ewka... Pracowałem na Korzeniowskiego, toż to teren zamknięty i tylko robotnicy tam są, to niby jak mieli by coś wyrwać Tobie. Co do focenia w niedziele, to jest to zorganizowane, na rówież zamkniętym terenie, będą Najkoniarze, a to jak pisałem rosłe chłopy, nikomu nic się nie stanie.
    Nie strasz mi lasek
    Ja kiedys na Krulikarni i Łąkowej robiłem zdjęcia w stylu GangsterAlPaczino lata 60te z pistoletem na śruty... musieliśmy uciekać bo chcieli obić...Ale czego nie robi się na zaliczenia na uczelni...
    You_Me_Kan`on

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Postaram się być. Miejsce fajne.

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez japrzepraszam Zobacz posta
    nie płacz Ewka... Pracowałem na Korzeniowskiego, toż to teren zamknięty i tylko robotnicy tam są, to niby jak mieli by coś wyrwać Tobie. Co do focenia w niedziele, to jest to zorganizowane, na rówież zamkniętym terenie, będą Najkoniarze, a to jak pisałem rosłe chłopy, nikomu nic się nie stanie.
    Nie strasz mi lasek
    Sytuacja nie miała miejsca na terenie stoczni, a 50 metrów od bramy na zewnątrz gdy pakowałem sie do autka
    Nie miałem zamiaru straszyć kobiet, jeżeli tak to odbierają to sorry, obiecuje że więcej to sie nie powtórzy

pomidor30
    Guest

Domyślnie

Witam serdecznie dla zaniepokojonych okolicą od razu mówię teren w pełni bezpieczny ,niema co się obawiać wiem bo tam pracuję na co dzień.
    Miejscówka fajna i ma klimacik życzę dobrego focenia.

Dopiero zaczyna Awatar marta69
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja co prawda też drugiego mam egzamin, ale jak trafię - postaram się być Tamte okolice to dla mnie lekka magia, ale będę próbowała jakoś je namierzyć

Pozdrawiam
    There is no calm before the storm. There is only tempest.
    http://69photo.wordpress.com/

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

ja również postaram się zjawić
    pozdrawiam
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów