Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: Pocket Wizard II plus - same pytania...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Właśnie, a po co Ci nadajnik za ponad tysiąc skoro do końca nie wiesz po co on właściwie jest?
    Bo dzięki temu aparat będzie wizualnie większy i przez to będę oddawał klientom bardziej profi zdjęcia.

Z wyzwalaczy korzystam od lat, sęk w tym, że w PW nie mogłem znaleźć wejścia do kabla PC. Z różnych przyczyn nie chcę łączyć się przez sanki.

Wszystkim dziękuję za pomoc, zabieram się za przeglądanie linków.
    Jarek

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Bo dzięki temu aparat będzie wizualnie większy i przez to będę oddawał klientom bardziej profi zdjęcia.
    eee...tam :-) Najwyższy współczynnik profesjonalizmu osiągniesz zatrudniając asystenta, który będzie biegał za tobą z Macbook'iem w ręce i wstępnie obrabiał foty przesłane przez transmiter wi-fi :-) ;-) (oczywiście PWII też musi być podpięty). A propos pracy z asystentem, to przyglądałem się kiedyś takiej sesji studyjnej, gdzie fotograf strzelając właśnie na komputer pytał co parę ujęć asystenta "Jak tam światełko?" i słyszał tylko "oki, oki". Po sesji ogląda foty i... "Ku..a! Przecież z prawej są ryje przejarane!". A asystent na to "Bo ja wiem... mnie się tak podoba" :-) Prawie umarłem ze śmiechu. To jest właśnie subiektywizm w fotografii :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uprawnienia umieszczania postów