Super, dzięki za linka. Skaryszewska chyba wygląda najsensowniej, na oficjalnym terenie będą dziesiątki tysięcy ludzi, troche mało wygodnie. Więc najprawdopodobnie zjawie się na drodze lub gdzieś na polance![]()
Super, dzięki za linka. Skaryszewska chyba wygląda najsensowniej, na oficjalnym terenie będą dziesiątki tysięcy ludzi, troche mało wygodnie. Więc najprawdopodobnie zjawie się na drodze lub gdzieś na polance![]()
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Właśniem wrócił z ... Rain Show :/
Canon 40D + 5D + 7D + Canon EF 24-70mm f/2.8L USM + Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM + Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM + Canon 16-35mm f/2,8L II USM + Speedlite 580EX II + Absynt + Becherovka
Tak..ja tez wróciłe..;/ ale lipa była znaczy jeżeli chodzi o pogodę bo przelecialo z 10 pokazów były iskry ale zdjecia tez kiepskie bo mgła była słaba widoczność..;/
Chce uderzyc jutro i oczywiscie porobic troche zdjec, mile widziane jakies uwagi![]()
Byłem dzisiaj opatrzeć miejsca. Południowa miejscówka dla prasy/spotterów - świetna, słońce zawsze z tyłu, samoloty nad głowami.
Skaryszewska - zawalona ludźmi, ale jak się (bardzo) wcześnie pojawicie, poprzytulacie, pokombinujecie to znajdą sę świetne miejsca (ktoś jakieś rusztowania tam postawił... ciekawe czy płatne).
Potem mnie zmoczyło i uciekłem do sektora prasowego wśród publiczności - tłoczno, głośno, widoki kiepskie.
Sektor zachodni - zwiedzę jutro późnym popołudniem.
To chyba ciac na skaryszewska odraz?
Tylko na ktora godzine?
I samochodem chyba am nie dojade?
Ja się dziś wcinąłem do rostawionej ekipy Sigmy było Fajnie obiektyw pasujące do Canona/Nikona..Wyższy podest naprawde fajnie..Polecam Sigma APO 200-500/2.8 EX DG..;P Pozdrawiam
no ale gdzie zdjecia z pierwszego dnia ?? dajcie co kolwiek....