Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 181

Wątek: XI AirShow Radom 29-30.08.2009

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maja176 Zobacz posta
    zobacze gdzie słońce będzie ustawie się i tak żebym słoń miał jakoś za plecami...
    W Radomiu w obszarze dla publiczności? Powodzenia...
    (miejsca dla widzów skierowane na południowy wschód...)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Aha dzieki za info..jeszcze dokladnie nieprzyglądałem się mapie..Ale jak ty tak mowiesz to ladnie..Zaraz lookne pozatym na mape..Założe polara może coś pomoże..

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To i ja będę wypatrywał muflona (Krzycha nie wiem jak rozpoznać ). Niedzielę zamierzam głównie w miejscu dla fotoreporterów spędzić. W piątek i sobotę
    Pewnie będę jednym z niewielu targających statyw po okolicy... Spoko, jak się gdzieś znajdziesz w pobliżu to pewnie ja Ciebie rozpoznam...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

A tak z ciekawosci. Bedzie panowie polowac z lufami na cos konkretnego podczas pokazow, czy jak podleci pod obiektyw?
    Ja mam na przyklad straszna chrapke na dobre ujecia z pokazow akrobacyjnych grup Red Arrows, Hardship Red i solowki Horneta 18 ............. A potem sie zobaczy co podleci pod obiektyw
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja mam podobne preferencje jak VomitroN Hornecik moze dac ladna solówke a grupa Red Arrows..no są dobrzi.. I Warto im cyknąć parę fotek..

VomitroN-masz miejscowki vip czy normalnei wsród publiczności??

Początki nałogu Awatar punky
    Miasto
    Kwidzyn

Domyślnie

[QUOTE=muflon;688845]
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    .

Punky - akredytacje już dawno przyznane (chyba że dopiero wysłaliście) - dzwoń się dowiadywać.
    Wyslane w zeszlym tygodniu.
    W sumie jak nie dostaniemy nic sie nie stanie i tak jedziemy glownie popatrzec, zdjecia obiecalismy jednej gazecie ,ale tak bez wiekszych zobowiazan - wiec tragedii nie bedzie
    R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8

Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maja176 Zobacz posta
    VomitroN-masz miejscowki vip czy normalnei wsród publiczności??
    Ostatnie miejscowki (vide: akredytacje) to mialem zdaje sie w 2001, gdy jeszcze w mediach pracowalem. A teraz to spokojnie, wsrod tlumu, zona, kocyk, bułka z serem i oczywiscie 70-200 L, ktorego sobie sprawilem z mysla wlasnie o tej impreze
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VomitroN Zobacz posta
    Ostatnie miejscowki (vide: akredytacje) to mialem zdaje sie w 2001, gdy jeszcze w mediach pracowalem. A teraz to spokojnie, wsrod tlumu, zona, kocyk, bułka z serem i oczywiscie 70-200 L, ktorego sobie sprawilem z mysla wlasnie o tej impreze
    Mi jeżeli uda się sprawić też będę miał 70-200 L...ale niejestem tego pewien jeszcze..To może cię znajdę po kocyku i bułce z serem..ale pewnie dużo ludzi też tak planuje spędzić czas jak ty..;P

Domyślnie

Całkiem bym o kocyku zapomniał Ja zamieniłem "specjalnie" 70-200 f4 na 2,8is do zobaczenia na imprezie

Darko
    Guest

Domyślnie

Mam pytanie dla stałych bywalców; z obserwacji mapki lotniska wygląda na to,że najlepiej fotografować będzie od strony południowej czyli "sektora południowego" do wczesnego popołudnia a następnie z "sektora zachodniego". Może to ktoś potwierdzić lub zdementować?

Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów