Nie no spoko ja chcialem powiedziec ze taki sprzet bede mial ze soba a nie po nim mnie poznacie..A właśnie Krzychu ty bedziesz w miejscu dla fotoreporterów??
Nie no spoko ja chcialem powiedziec ze taki sprzet bede mial ze soba a nie po nim mnie poznacie..A właśnie Krzychu ty bedziesz w miejscu dla fotoreporterów??
Aha..a mogę wiedzieć jak to zrobiłeś?? żeby dostać przepustkę trzeba pracować dla jakiejś gazety lub płaci się za miejsca Vip ??
Mnie będzie można poznać po 500tce owiniętej ciemnozielonym LensCoatem :-) Ale raczej też planuję większość czasu poza terenem dla publiczności spędzić.
maja176: http://airshow.sp.mil.pl/index.php/p...cje-dla-mediow, kawałek p.t. "spotters pack" :-)
To i ja będę wypatrywał muflona (Krzycha nie wiem jak rozpoznać). Niedzielę zamierzam głównie w miejscu dla fotoreporterów spędzić. W piątek i sobotę nie wiem gdzie mnie wywiozą
(przyklejam się do ekipy Sony...).
Mnie po sprzęcie nie da się rozpoznać - 40D+100-400 to chyba bardzo popularny zestaw na tego typu imprezy.
O wiem - będę w koszulce Canon-Board.
Punky - akredytacje już dawno przyznane (chyba że dopiero wysłaliście) - dzwoń się dowiadywać.
maja176 - spotters packi się rozeszły jak świeże bułeczki, bodajże w ciągu jednego dnia...
No to ja sie przykleje gdzieś niedaleko miejsca dla vip..zobacze gdzie słońce będzie ustawie się i tak żebym słoń miał jakoś za plecami..Więc ja będe gdzie się w tłumie mieszał....Ale po airshow wstawie kilka fotek bo bede mial na test może 100-400 więc powinno być fajnie..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A jeśli chodzi o spotters packi..to chyba zostały wystawione 27 maja i tak szybko poszły a ja niestety zainteresowałem się za późno..![]()
Ostatnio edytowane przez maja176 ; 18-08-2009 o 18:55 Powód: Automerged Doublepost
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D