Strona 18 z 19 PierwszyPierwszy ... 816171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 181

Wątek: XI AirShow Radom 29-30.08.2009

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Biję pokłony, i zastanawiam się kiedy ja odłożę na jakieś tele
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Darko
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Jakby ktoś miał ochotę - http://aviation.kzielinski.pl/radom09/index.html
    Jak będę miał chwilę to zrobię wersje 800 px i wrzucę do odpowiedniego wątku...
    Super zdjęcia! Red Arrows bardzo kiepsko mi wyszli :-? Jak znajdę czas to coś pokażę bo chyba po to robi się zdjęcia :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    No patrz a ja w piątek popołudniu widziałem całkiem sporo spotters/prasa na stojankach i statyce, za (dopiero rozstawianymi) barierkami. A w niedzielę już po wypadku bez problemu jako Prasa wymacałem pomarańczowego F-16, siedziałem w A-10 itd. Więc coś nie zgadzamy się w zeznaniach . Widać sytuacja zmieniała się dynamicznie i zależała od miejsca/służbistości.
    Dokładnie tak jak wcześniej pisałem - jedni puszczali a inni nie. Wniosek już na przyszłość wyciągnąłem - próbować trzeba ze wszystkich stron!
    Ostatnio edytowane przez Darko ; 04-09-2009 o 14:23 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darko Zobacz posta
    Super zdjęcia! Red Arrows bardzo kiepsko mi wyszli :-? Jak znajdę czas to coś pokażę bo chyba po to robi się zdjęcia :-)
    Ja o tym że Red Arrows startują dowiedziałem się jak startowali - byłem przekonany że cały czas są o 11:30, komentatora nie było tam (na zachodniej dla prasy) w ogóle słychać a początku pasa nie widać. Miałem zapięty i nie rozpakowany plecak i popijałem Colę Zero Panika maksymalna
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Darko
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Ja o tym że Red Arrows startują dowiedziałem się jak startowali - byłem przekonany że cały czas są o 11:30, komentatora nie było tam (na zachodniej dla prasy) w ogóle słychać a początku pasa nie widać. Miałem zapięty i nie rozpakowany plecak i popijałem Colę Zero Panika maksymalna
    Ja dowiedziałem się po 7 rano w Centrum Prasowym. Zaraz po 8 jechaliśmy autobusem na południowy sektor w 4 osoby bo chyba nikt nie wiedział o tym wcześniejszym pokazie. Później po 9 przyjechało sporo ludzi - nierozkładowym autobusem.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darko Zobacz posta
    Później po 9 przyjechało sporo ludzi - nierozkładowym autobusem.
    Rozkładowym... w niedzielę autobus był o 9:30 a nie o 10:00, potem o 12:00.

Kto nie odwiedzał Centrum Prasowego ten mógł się zdziwić i startem Red Arrows i wcześniejszym autobusem (dostosowanym tak, by się na południu spokojnie przed Red Arrows rozłożyć - dobry pomysł).

Darko
    Guest

Domyślnie

Kto nie odwiedzał Centrum Prasowego ten mógł się zdziwić i startem Red Arrows i wcześniejszym autobusem (dostosowanym tak, by się na południu spokojnie przed Red Arrows rozłożyć - dobry pomysł).
    Jak rano byłem (po 7) to mówili, że teraz o 8 lub o 10 można się dostać na południowy - czyli ktoś pomyślał później o dostosował odjazd do pokazu

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Nie odwiedzałem bo uznałem to za bezcelowe - nie chciałem sztucznego tłoku robić tylko uderzyłem prosto na zachodnią...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja odwiedziłem, dowiedziałem się, że zgodnie z mapką autobus zatrzymuje się też przy parkingu VIP. Niestety - wcale tam nie dojechał a jak dotarłem do Centrum ponownie to usłyszałem, że za późno. Następny o 12
    No i na Arrows'ów pędziłem własnym samochodem po polach na Skaryszewską.

p,P.
    EOS 50D/24-105/100-400/550EX | WWW

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coddy Zobacz posta
    Ja odwiedziłem, dowiedziałem się, że zgodnie z mapką autobus zatrzymuje się też przy parkingu VIP. Niestety - wcale tam nie dojechał
    A bo to był przystanek dla wysiadających. Autobus na południe nie jechał przez pas, tylko wyjeżdżał z bazy i całkowicie naokoło.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demir Zobacz posta
    A bo to był przystanek dla wysiadających. Autobus na południe nie jechał przez pas, tylko wyjeżdżał z bazy i całkowicie naokoło.
    Owszem, zostałem oświecony w centrum prasowym po tym jak autobus odjechał.
    Szkoda, że panienka nie wspomniała o tym fakcie jak pytałem się o ten przystanek
    z samego rańca...

pzdr,Paweł Guraj.
    EOS 50D/24-105/100-400/550EX | WWW

Strona 18 z 19 PierwszyPierwszy ... 816171819 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów