Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Canon EOS 20Da

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie Canon EOS 20Da

Witam wszystkich Widać Canon nie śpi Słyszeliście juz o tym sprzęcie? Ja ostatnio czytałem gazete i siena niego nadziałem :] Jest on niby stworzony dla miłośników astrofotografii ... i ma ekran o przekątnej 1,8cala i można podglądać foty tak jak w kompaktach na żywca :P Aby zapewnić dokładne ustawienie ostrości centralny wycinek obrazu można powiększyć pięcio lub dziesięciokrotnie :] Można fotografowaćniebo nocąz dużą ilością szczegułów ... Co o tym sądzicie? Pozdrawiam !!!
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Juz dawno jest na rynku tylko ze do tej pory byl sprzedawany tylko w Japonii a u nas teraz mozna go teoretycznie kupic ale na zamowienie. Jesli ktos sie astro zajmuje to dobre rozwiazanie dla niego. na codzien raczej marne do innych zastosowan.
    dSLR + coś tam...

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

No nowosc to to juz nie jest...

Ale widziales cene tego cudenka np. w NY?

http://www.bwayphoto.com/product.asp?id=cneos20da

Ciekawe kto to kupi za te kase? Canon chyba uwaza ze skoro porzadny teleskop astronomiczny kosztuje np. $20'000 to taki skromny 20Da za te marne $5000 to juz tylko niewielki wydatek.

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

No przecież co to jest 5000$ na nasze polskie kieszenie :P "Każdego" na to stać
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Duzo taniej mozna dostac odpowiedniki przerabiane przez taka jedna firme... Gdzies byl link na forum.
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PatriX
    Widać Canon nie śpi Słyszeliście juz o tym sprzęcie? Ja ostatnio czytałem gazete i siena niego nadziałem :]

Slyszelismy... juz w lutym tego roku .
    Skoro masz dostep do internetu to zagladaj czasem na stronke www.dpreview.com gdzie masz najswiezsze newsy z dzialu fotografii cyfrowej.
    Gazety sa jak widzisz "nieco" w tyle - prawie pol roku.
    Tu masz news z lutego o 20Da : http://www.dpreview.com/news/0502/05...noneos20da.asp

A tu masz identyczny jak twoj watek z naszego forum... ale rowniez z lutego:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=2056

Oraz jego update:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=3567

A tu watek w ktorym ktos popelnil podobny blad co ty - wyskoczyl z tematem na forum nie sprawdzajac czy dany temat nie byl juz omawiany (polecam opcje "Szukaj" - wystarczylo wpisac 20Da):
    http://canon-board.info/showthread.php?t=2308

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Ok dzieki za info Myślałem że coś nowego znalazłem ale wiadomo kto tu "rządzi" Vitez widze że spoko z Ciebie gość :] Pozdro!
    www.SIERAQ.digart.pl

Domyślnie

to moze teraz ja z troche innej beczki. Kumpel chce kubić jakieś body [cena nie gra roli] byle by matrycał jak najmniej szumiała przy dużych czułościach. Co byście polecali 20Da czy 5D?

Bywalec
    Miasto
    Stockholm

Domyślnie

Skoro cena nie gra roli to 1DSMkll lub niech poczeka do targów,może będzie jakaś premiera w tej klasie.
    EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L I

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zabol
    Kumpel chce kubić jakieś body [cena nie gra roli] byle by matrycał jak najmniej szumiała przy dużych czułościach. Co byście polecali 20Da czy 5D?
    Polecilibysmy poczekac okolo miesiaca na pierwsze testy i zdjecia testowe nowych body.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów